halsojobb.se

Att arbeta som konsult är spännande och otroligt utvecklande! Har du inte arbetat som konsult tidigare så kommer du snart inse hur mycket kunskap du faktiskt samlat på dig under de år du arbetat och hur mycket mer du kan lära dig av dina nya kollegor och hur mycket du kan lära dem! Kom och jobba tillsammans med oss!

Nu söker vi dig som är specialistsjuksköterska inom intensivvård med erfarenhet från post-op eller liknande avdelning till ett konsultuppdrag på en postoperativ avdelning på södra sidan. Uppdraget finns från omgående och sträcker sig året ut med stora möjligheter till förlängning.
Uppdraget innebär omvårdnad och medicinsk behandling av svårt sjuka nyopererade patienter inom olika specialiteter.
Behov finns i första hand av dag och kväll men föredrar du att arbeta nätter så finns det även behov där. 

KOMPETENS:
Specialistsjuksköterska med vidareutbildning inom Intensivvård eller anestesisjuksköterska med erfarenhet av intensivvård.  Patienterna kräver non-invasiv behandling, inotropi, trakeostomi, kontinuerlig övervakning, självständigt kunna tolka arteriella blodgaser och kunna behandla enligt generella ordinationer. Barn vårdas på enheten så du behöver ha barnkompetens och kunna uppvisa ett utdrag ifrån belastningsregistret.
Du har goda kunskaper i svenska och formulerar dig väl i tal och skrift.
OM OSS

​Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat, statlig och offentlig Hälso- och sjukvård.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en garantianställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som garantianställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

IVA-ssk till konsultuppdrag på Post-op södra Stockholm

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-20

Ansök nu

Dela detta jobb