halsojobb.se

logga

IVA-sköterska till Gävle!

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-03-04

Ansök nu

IVA-sköterska till Gävle!

OM UPPDRAGET

Centric söker nu en duktig Intensivvårdssjuksköterska för uppdrag på uppvakningsenhet i Gävle v 10-20.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Arbete med postoperativ vård av patienter som opererats på centraloperation, planerade och akuta operationer. Ring oss för mer info!

DIN PROFIL

Intensivvårdssjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du kan journalsystemet Melior. Du bör vara väldigt trygg i din roll för att klara rollen som konsult. 
 
OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
IVA-sköterska till Gävle!

Centric Care AB