halsojobb.se

_ATT ARBETA SOM KONSULT ÄR SPÄNNANDE OCH OTROLIGT UTVECKLANDE! HAR DU INTE ARBETAT SOM KONSULT TIDIGARE SÅ KOMMER DU SNART INSE HUR MYCKET KUNSKAP DU FAKTISKT SAMLAT PÅ DIG UNDER DE ÅR DU ARBETAT OCH HUR MYCKET MER DU KAN LÄRA DIG AV DINA NYA KOLLEGOR! KOM OCH JOBBA TILLSAMMANS MED OSS!_

Nu söker vi dig som är specialistsjuksköterska inom anestesi eller intensivvård med erfarenhet från post-op eller liknande avdelning till ett konsultuppdrag på en postoperativ avdelning i norra Stockholm. Uppdraget finns från omgående och sträcker sig fram till 3/4 med stora möjligheter till förlängning.
Uppdraget innebär omvårdnad och medicinsk behandling av svårt sjuka nyopererade patienter inom olika specialiteter.
Behovet är nätter

Sjuksköterska natt ska såväl kunna utföra avancerad smärtbehandling och övervakning/behandling av sviktande vitalparametrar som att utföra basal omvårdnad. På enheten vårdas nyopererade patienter från ett par timmar till några dygn.
På natten, vardagar, arbetar 5–6 sjuksköterskor och 4 undersköterskor/natt. På helger är bemanningen 3 sjuksköterskor och2 undersköterskor/natt.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sjuksköterska natt ska kunna utföra avancerad smärtbehandling och övervakning/behandling av sviktande vitalparametrar som att utföra basal omvårdnad. På enheten vårdas nyopererade patienter från ett par timmar till några dygn.
På natten, vardagar, arbetar 5–6 sjuksköterskor och 4 undersköterskor/natt. På helger är bemanningen 3 sjuksköterskor och2 undersköterskor/natt.

Din profil
Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad arbetslivserfarenhet samt specialistutbildning inom anestesi- eller intensivvård mederfarenhet av post-op eller liknande.
Patienterna kräver non-invasiv behandling, inotropi, trakeostomi, kontinuerlig övervakning varför du självständigt måste kunna tolka arteriella blodgaser och kunna behandla enligt generella ordinationer.

OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat, statligoch offentlig Hälso- och sjukvård.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en garantianställning,behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som garantianställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

IVA-sjuksköterska till konsultuppdrag på postoperativ avdelning

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-21

Ansök nu

Dela detta jobb