halsojobb.se

logga

Iris söker en vikarierande arbetskonsulent i Sundsvall!

Företag Iris Sverige AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-30

Ansök nu

Iris söker en vikarierande arbetskonsulent i Sundsvall!

Vi söker en flexibel arbetskonsulent till insatsen Introduktion till Arbete (INAB) till våra kontor i Sundsvall. Uppdraget INAB är en upphandlad tjänst av Arbetsförmedlingen som syftar till att stödja arbetssökande som är i behov av förberedande insatser. Som arbetskonsulent får du möjlighet att arbeta med motiverande och stödjande insatser för att hjälpa deltagare utanför arbetsmarknaden att finna resurser och möjligheter i relation till arbete. Tillsammans fokuserar ni på möjligheter och river hinder. Vi kallar det ”Unika lösningar för unika människor”. 

Dina arbetsuppgifter
- Arbete med individer som står långt ifrån arbetsmarknaden
- Individ- och gruppsamtal; motiverande, stödjande och vägledande 
- Rehabiliterande och arbetsförberedande insatser 
- Dokumentation, utlåtanden och administration 
- Nätverkande – anskaffning av arbetsprövningsplatser 
  
Din profil
Vi söker dig som uppfyller nedanstående kravprofil (studier och erfarenhet behöver verifieras med intyg enligt kravprofil):

- Gymnasie-, folkhögskole-, eller yrkeshögskoleutbildning inom någon av följande inriktningar: Samhällsvetenskap, beteendevetenskap, pedagogik eller medicin
- Minst 3 års erfarenhet på minst halvtid av individuell och/eller grupphandledning och coachning av personer med kognitiv och/eller psykisk ohälsa samt fysiska funktionsnedsättningar under de senaste 7 åren.

Personliga egenskaper
För att du ska trivas i rollen som arbetskonsulent tror vi att du är en driven och ansvarstagande person, som kan engagera och motivera andra människor. Du har lätt för att nätverka och skapa nya kontakter och du trivs med att arbeta i team och i en föränderlig miljö. Du har förmågan att strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter och tycker om att arbeta resultatstyrt och målinriktat med flera olika parallella processer samtidigt. Meriterande är att du är bra på att administrera effektivt liksom att skapa affärsrelationer och bygga företagskontakter samt att du är van vid digitala mötesformer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.  Läs gärna mer på www.iris.se och www.irisgruppen.se 
  
Ytterligare information 
Tjänsten är en visstidsanställning (föräldravikariat) under perioden 2021-08-16 till och med 2022-06-30 med möjlighet till förlängning. Placeringsort: Sundsvall.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Sista ansökningsdag är 2021-07-30.

OBS – innan anställning påbörjas kommer du behöva verifiera din kompetens genom vidimerade utbildnings- och anställningsintyg.
 
För frågor kring tjänsten kontakta platschef Sarah Boëthius på telefon 010-5162021 eller mejl sarah.boethius@iris.se. Ni kan även kontakta affärsområdeschef Susanna Flamborg på 076-539 90 36.

För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-avdelningen på iris.rekrytering@iris.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Iris söker en vikarierande arbetskonsulent i Sundsvall!

Iris Sverige AB