halsojobb.se

logga

Iris söker en timavlönad arbetsterapeut i Nässjö!

Företag Iris Sverige AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-19

Ansök nu

Iris söker en timavlönad arbetsterapeut i Nässjö!

Vill du vara med och bidra till att människor når sin fulla potential? Vill du medverka till att våra deltagare klargör sina förutsättningar inför framtida arbetsliv? Då har du hittat rätt!

Dina arbetsuppgifter
Att utreda arbetsförutsättningar handlar om att finna resurser och möjligheter i relation till arbetsuppgifter och arbetsmiljö. Gemensamt med deltagaren fokuserar du på hens möjligheter och river hinder. Vi kallar det ”Unika lösningar för unika människor”.
 
Vi söker nu en arbetsterapeut till uppdraget Aktivitetsbaserad Utredningsplats (AUP) som genomförs på vårt kontor i Nässjö. Målgruppen i uppdraget är arbetssökande, både med och utan funktionsvariationer, som behöver få sina arbetsförutsättningar utredda.

Arbetsuppgifterna innefattar följande:

- Primärt samordna och genomföra uppdraget inför bedömning av deltagarens arbetsförutsättningar.
- Handleda, instruera, observera deltagare utifrån frågeställning
- Motivera och stödja deltagaren med fokus på lösningar i arbetssituationen
- Arbeta individanpassat utifrån deltagarens förutsättningar
- Anpassa omgivningsfaktorer så att de stödjer deltagarens kapacitet
- Samverka med Arbetsförmedlingens specialister
- Hålla i uppföljningsmöten och avslutande samtal
- Dokumentera aktiviteter och aktivitetsutförande i löpande daganteckningar under utredningstidens gång samt dokumentera i en sammanfattande skriftlig rapport som efter utredningens slut överlämnas till arbetsterapeut på AF
- Övrig administration kopplad till uppdraget

Du kommer att samverka med andra professioner på orten och övriga arbetsterapeutskollegor runt om i landet. Du får vara med och skapa tillväxt till Iris verksamhet.

Din profil 
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med kunskap i instrumenten Assessment of Work Characteristics (AWC) och Assessment of Work Performance (AWP). Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med olika hjälpmedel.

Som person är du självgående med god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete samt följer upp hur arbetet går framåt. Du är kreativ och anpassar dig till ändrade omständigheter på ett smidigt sätt. Då arbetet innebär daglig kontakt med deltagare, kunder och kollegor är det dessutom viktigt att du har mycket god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens, därför satsar vi på din kompetensutveckling. Vi värnar om en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Iris värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Ytterligare information
Tjänsten är en timavlönad behovsanställning. Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2021-09-19.

För frågor kring tjänsten kontakta platschef Siri Gillberg på Siri.Gillberg@iris.se eller 0105 161 954. 

För frågor rörande rekryteringsprocessen kontakta HR-avdelningen på iris.rekrytering@iris.se.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Iris söker en timavlönad arbetsterapeut i Nässjö!

Iris Sverige AB