halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Iris söker en timanställd samtalsterapeut till Lycksele och Vilhelmina!

Företag Iris Sverige AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-12

Ansök nu

Iris söker en timanställd samtalsterapeut till Lycksele och Vilhelmina!

Vill du vara med och bidra till att människor når sin fulla potential? Brinner du för att hjälpa andra människor i form av samtalsstöd? Då har du hittat rätt!

Varför ska jag välja Iris som arbetsgivare?
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens, därför satsar vi på din kompetensutveckling. Vi värnar om en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Iris värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Vad är mina arbetsuppgifter?
Du kommer att stötta deltagaren i att bearbeta psykologiska hinder såsom rädsla, oro, eller upplevd oförmåga inför mötet med arbetslivet, samt i att få verktyg för att själv hantera psykologiska och andra hinder i relation till arbete. Målet är att öka deltagarens förutsättningar att gå vidare till arbete eller studier. Kontinuerlig dokumentation och administration ingår i tjänsten.

Målgruppen har behov av arbetsförberedande insatser och generellt har personerna varit borta från arbetsmarknaden länge, aldrig etablerat sig på arbetsmarknaden eller riskerar att få svårt att komma in på arbetsmarknaden. Genom bearbetande samtal kan deltagare till exempel få stöd i att hantera upplevda hinder i en omställningssituation.

Vem är du?
Vi söker nu en timavlönad terapeut till vår verksamhet i Lycksele och Vilhelmina. Vi söker dig som har något av nedanstående utbildningar samt har den erfarenhet som efterfrågas:

- Legitimerad psykolog, eller
- Legitimerad psykoterapeut, eller
- Psykolog med steg 1-kompetens inom psykoterapi, eller
- Utbildning inom hälso- och sjukvård samt steg 1-kompetens i psykoterapi

Kravet på erfarenhet är minst två (2) års erfarenhet på minst halvtid av arbetslivsinriktad rehabilitering under de senaste fem (5) åren.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ytterligare information
Tjänsten är en timavlönad behovsanställning. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Urval sker löpande och vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2021-12-12.

För frågor kring tjänsten, kontakta platschef Anton Hardeland på mejl anton.hardeland@iris.se eller telefon 0765 398 997.
 
För frågor kring processen, maila HR-avdelningen på iris.rekrytering@iris.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Iris söker en timanställd samtalsterapeut till Lycksele och Vilhelmina!

Iris Sverige AB