halsojobb.se

Iris söker arbetsterapeut till Göteborg

Företag Iris
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Iris söker arbetsterapeut till Göteborg

Dina arbetsuppgifter 
Iris söker nu en arbetsterapeut till uppdraget Aktivitetsbaserade utredningsplatser i Göreborg. Målgruppen i uppdraget är arbetssökande, både med och utan funktionsnedsättningar, som behöver få sina arbetsförutsättningar utredda. Arbetsuppgifterna innefattar följande:

- Handledning av deltagare samt kartläggning av arbetsförmåga 
- Genomföra observationer och dokumentera i skriftlig rapport 
- Kontakt och samarbete med Arbetsförmedlingens specialister
- Övrig administration kopplad till uppdraget 

Din profil 
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Kunskap i instrumenten Assessment of Work Characteristics (AWC) och Assessment of Work Performance (AWP) är meriterande men inget krav. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av anpassning och utprovning av hjälpmedel.

Som person är du flexibel, strukturerad och med god förmåga att prioritera och hantera flera parallella arbetsuppgifter. Då arbetet innebär daglig kontakt med deltagare, kunder och kollegor är det dessutom viktigt att du har mycket god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. 

Vi erbjuder 
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens, därför satsar vi på din kompetensutveckling. Vi värnar om en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Du kommer att få arbeta i en dynamisk miljö där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor.  Iris värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.    

Ytterligare information 
Tjänsten är heltid/deltid. Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.

För frågor kring tjänsten, kontakta Christer Ivarsson Österberg: christer.ivarsson.osterberg@iris.se 
För frågor kring processen, kontakta: Iris.rekrytering@iris.se.

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 februari.
Varmt välkommen med din ansökan!

ANSÖKAN

Ansök snabbt genom att fylla i din e-post nedan och välj fortsätt.

Dela detta jobb

Iris söker arbetsterapeut till Göteborg

Iris