halsojobb.se

Intresserad av kirurgi? Louise och Kim söker sjuksköterkor till Norrtä ...

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-19

Ansök nu

Intresserad av kirurgi? Louise och Kim söker sjuksköterkor till Norrtä ...

Om oss

Vi jobbar i team om sjuksköterskor och undersköterskor i nära samarbete med läkare och paramedicinare. Tillsammans med ditt team kommer du kunna fokusera 100 % på omvårdnaden av patienten då det finns stödfunktioner såsom koordinator, samordnare, vårdnära stöd samt receptarie. Vi bedriver både akut och elektiv kirurgi och avdelningen präglas av korta vårdtider. 

 
Hos oss får du en individuellt utformad introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Är du nyutexaminerad erbjuder vi dig en trygg start på din karriär genom introduktion och handledning. För dig som har arbetslivserfarenhet sedan tidigare finns det stora möjligheter att använda samt att fördjupa dina kunskaper. Vi arbetar med individuell kompetensutveckling efter medarbetarnas önskemål och verksamhetens behov.
 
Norrtälje sjukhus får toppbetyg av medarbetare och patienter, har länets kortaste väntetider och ett utmärkt samarbete på vårt trivsamma sjukhus. Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. 
 
Om tjänsten

I din roll som sjuksköterska på vårdavdelningen planerar, leder och utför du omvårdnadsarbetet. Arbetsuppgifterna är varierande och du har stora möjligheter att påverka och kontinuerligt utvecklas. Vi lägger stor vikt vid att utveckla vår verksamhet genom våra medarbetare. Du väljer själv vilken tjänstgöringsgrad samt om du vill arbeta dag alternativt natt eller ha en kombinationstjänst dag/natt, valet är ditt.
 
Rekrytering sker fortlöpande så tveka inte att skicka in din ansökan till oss snarast.
 
Om dig
Vi söker dig som är leg sjuksköterska och som värdesätter din omvårdnadskompetens. Erfarenhet från akutsjukvården är meriterande men inget krav. Du har lätt för att samarbeta och bidrar genom ditt engagemang och positiva förhållningssätt till avdelningens goda resultat. Du är lyhörd och delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.

Dela detta jobb

Intresserad av kirurgi? Louise och Kim söker sjuksköterkor till Norrtä ...

Tiohundra AB