halsojobb.se

Intresseanmälan: Timvikarier till äldreomsorgen & stöd och omsorg under sommaren

Företag Ånge kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Intresseanmälan: Timvikarier till äldreomsorgen & stöd och omsorg under sommaren

Vi söker dig som vill jobba som timvikarie under sommaren!

Vi lovar att du får varierande arbetsuppgifter och många kollegor. I ett meningsfullt arbete där du och dina kollegor gör skillnad för människor kommer du att få med dig många värdefulla erfarenheter. 

Arbetsbeskrivning
Att arbeta inom äldreomsorgen innebär att du möter personer som är i behov av din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang. Arbetet utgår de enskildas behov och önskemål antingen på särskilt boende eller genom hemtjänst. Arbetet är omväxlande. Uppgifterna är till exempel: att ge personlig omvårdnad och service, aktiviteter, ledsagning, inköp och städning.

Inom stöd- och omsorgsverksamheten ges stöd och service för barn, unga och vuxna med olika funktionsnedsättningar. Området innehåller även personlig assistans. Arbetet inom stöd och omsorg innebär att skapa en meningsfull vardag och stötta den enskilde i dess individuella utveckling. Arbetsuppgifterna kan bland annat bestå av omvårdnad och att bidra till personens utveckling med målet att sköta sitt egna hem, komma iväg till sysselsättning och få ett kvalitativt fritidsliv.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har utbildning och erfarenhet av att arbeta inom vården. Men vi välkomnar även dig som har ett stort intresse av att arbeta med människor.

Som person vill vi att du är samarbetsvillig, ansvarstagande och flexibel. Det är viktigt att du kan se individens behov och är öppen och lyhörd. Du har en positiv inställning till ditt yrke och ser det som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

För att jobba inom äldreomsorgen & stöd och omsorg är det viktigt att du utan svårighet kan förstå och göra dig förstådd på svenska i både tal och skrift. 
Då många uppdrag och arbetsplatsers placering kräver att du kan förflytta dig med bil ser vi väldigt gärna att du har körkort för bil.

Anställning

Att arbeta inom bemanningsenheten som timvikarie kan innebära att du med kort varsel får arbeta allt från några timmar till en längre period. Du väljer själv vilka dagar du vill arbeta och om du vill jobba dagtid, kvällar, nätter eller helger.

Övrigt

Uppge gärna en eller flera referenspersoner som vi kan kontakta.

För att arbeta inom stöd och omsorg krävs att du har ett giltigt utdrag (högst ett år gammalt) från belastningsregistret. Ansökningsblanketten hittar du i länken nedan på polisens webbplats:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/                                                                         

Så ansöker du:
Du är varmt välkommen att registrera din ansökan längst ned på denna sida. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ”Sök tjänst”.  

Vad händer när du skickat in ärendet?
Vi tar löpande emot ansökningar. Efter att du skickat in din ansökan tar vi kontakt med dig om det blir aktuellt med en intervju.

Sista ansökningsdag 2019-07-31

VÄLKOMMEN IN MED DIN ANSÖKAN!

Ånge kommun med nära 10 000 invånare ligger mitt i Sverige. Här är du omgiven av Ljungandalens storslagna landskap, vackra boendemiljöer och människor som värnar om varandra. Vi erbjuder en mängd fritidsaktiviteter och ett rikt kulturliv. Med tåg tar du dig snabbt och bekvämt till Sundsvall och Östersund för handel och nöjen. Lika enkelt kommer du till härliga fjällmiljöer där Vemdalen och Åre erbjuder skidåkning i världsklass.

Kontaktperson:

Linda Wikström

0690-250189

Linda.Wikstrom@ange.se

Dela detta jobb

Intresseanmälan: Timvikarier till äldreomsorgen & stöd och omsorg under sommaren

Ånge kommun