halsojobb.se

Intresseanmälan: Timanställd vikarie Ånge kommun

Företag Ånge kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-31

Ansök nu

Intresseanmälan: Timanställd vikarie Ånge kommun

 

Vill du jobba som timvikarie i Ånge kommun? Anmäl ditt intresse till bemanningsenheten genom att lämna in en ansökan.

Timanställd vikarie via bemanningsenheten

Ånge kommun har en bemanningsenhet som hanterar korttidsrekryteringar. Att arbeta inom bemanningsenheten kan innebära att du med kort varsel får arbeta allt från några timmar till en längre period. Du väljer själv vilka dagar du vill arbeta och mellan vilka tider.

Som timvikarie finns möjlighet att jobba inom olika verksamhetsområden

Äldreomsorg
Arbete inom äldreomsorgen på våra särskilda boenden och hemvårdsområden innebär omvårdnad och andra insatser utifrån den enskildes behov och önskemål. Arbetsuppgifterna varierar från att ge personlig omvårdnad till matlagning, inköp och städning. I arbetet krävs förmåga att se individens behov och att vara öppen och lyhörd.

Stöd och omsorg
Arbetet inom stöd och omsorg innebär att skapa en meningsfull vardag och stötta den enskilde i dess individuella utveckling. Arbetsuppgifterna kan bland annat bestå av omvårdnad och att bidra till personens utveckling med målet att sköta sitt egna hem, komma iväg till sysselsättning och få ett kvalitativt fritidsliv. För att jobba inom stöd och omsorg är det viktigt att vara ansvarsfull och lyhörd för enskildas varierande behov, och ha förmåga att skapa en meningsfull och rik tillvaro för en annan människa.

Barnomsorg
Att arbeta inom barnomsorgen innebär att träffa många barn och elever för att tillsammans skapa en trygg och lärande miljö. I Ånge kommun strävar vi efter att skapa en miljö där vi ger varje barn utmaningar, inspiration och lust till lek och skapande. Arbetet bygger på barns inflytande, delaktighet och allas lika värde. Det är viktigt att ha förmåga att se till varje barns individuella intressen och förutsättningar.

Kostorganisation

Arbetet som timvikarie inom kostorganisationen innebär tillagning av mat, vilket sker till verksamheter både inom skola, barnomsorg och äldreomsorg. Arbetet kan ske både i tillagningskök och i mottagningskök. Utöver tillagning av mat utförs disk och städning i kök.

 

Städorganisation

Arbetet i städorganisationen går ut på att ta ansvar och leverera städning av lokaler för kommunal verksamhet där även annan service kan förekomma.

 

Mer om kvalifikationer
Du som söker måste ha fyllt 18 år. Som person vill vi att du är samarbetsvillig, ansvarstagande och flexibel. Det är viktigt att du är öppen och lyhörd. Du har en positiv inställning till ditt yrke och ser det som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Vi ser väldigt gärna att du har körkort för bil och att du utan svårighet kan förstå och göra dig förstådd på svenska.

För att arbeta inom barnomsorgen, kostorganisationen och städorganisationen krävs att du har ett giltigt utdrag (högst ett år gammalt) från belastningsregistret. Ansökningsblanketten hittar du i länken nedan på polisens webbplats:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/  

Vad händer när du skickat in ärendet?
Bemanningsenheten tar löpande emot anmälan om intresse att vikariera hos oss. Efter att du skickat in din ansökan tar bemanningsenheten kontakt med dig om det blir aktuellt med en intervju.
Varmt välkommen med din intresseanmälan via länken längre ned på denna sida!
                                                                       
Så ansöker du:
Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons. Ange även i din ansökan vilken eller vilka verksamhetsområden du är intresserad av att jobba inom.
På http://www.ange.se/ledigajobb hittar du mer information och kontaktuppgifter till våra fackliga representanter.
 

Sista ansökningsdag 2019-12-31

VÄLKOMMEN IN MED DIN ANSÖKAN!
 

Ånge kommun med nära 10 000 invånare ligger mitt i Sverige. Här är du omgiven av Ljungandalens storslagna landskap, vackra boendemiljöer och människor som värnar om varandra. Vi erbjuder en mängd fritidsaktiviteter och ett rikt kulturliv. Med tåg tar du dig snabbt och bekvämt till Sundsvall och Östersund för handel och nöjen. Lika enkelt kommer du till härliga fjällmiljöer där Vemdalen och Åre erbjuder skidåkning i världsklass.

 

Linda Wikström

Bemanningschef

0690-250189

Linda.Wikstrom@ange.se 


Se hemsida för facklig kontakt

Dela detta jobb

Intresseanmälan: Timanställd vikarie Ånge kommun

Ånge kommun