halsojobb.se

-->

Intresseanmälan för ST-läkartjänst i Anestesi och Intensivvård, 2021

Ort
Utgår

2020-07-01

Ansök nu

Intresseanmälan för ST-läkartjänst i Anestesi och Intensivvård, 2021

Välkommen att lämna en intresseanmälan för specialiseringstjänstgöring (ST) i Anestesi och Intensivvård!

Funktion Perioperativ medicin och Intensivvård (PMI) ansvarar för Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurs inom operation- och anestesi, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna. Forskning, utbildning, utveckling och innovation är en viktig, naturlig och integrerad del i vår dagliga verksamhet. 

PMI kan tack vare en dynamisk och engagerad ST-ledning tillsammans med erfarna och kompetenta medarbetare erbjuda en specialistutbildning i framkant, vilande på gedigen grund och med lång tradition av entusiasm, energi, omtanke och god sammanhållning. Vår strävan är att leverera vård, forskning och utbildning på högsta nivå för patienternas bästa. 

Om tjänsten 

Tjänsten innebär en visstidsanställning som läkare i Anestesi och Intensivvård med målsättning om konvertering till ST vid PMI. I tjänsten ingår jourverksamhet. Vi erbjuder specialistutbildning och tjänstgöring enligt Socialstyrelsens föreskrifter (SOSFS 2015:8) samt Utbildningsboken i Anestesi och Intensivvård utfärdad av Svensk Förening för Anestesi och Intensivvård (SFAI). Vi har hösten 2017 genomgått SPUR-inspektion, läs mer här.

Vi söker 

Dig som har ett uttalat intresse för anestesi och intensivvård, forskning och utbildning. Du har lätt för att samarbeta, har en hög ambition och är flexibel. Vidare delar du Karolinska Universitetssjukhusets värderingar: Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn.  

Kvalifikationer 

Du har läkarexamen och pågående eller färdig allmäntjänstgöring (AT). För att tidsbegränsad visstidsanställning skall kunna konverteras till tillsvidaretjänst som ST-läkare behöver du uppvisa läkarlegitimation inom två månader från påbörjad tjänstgöring samt få enhetligt godkännande från PMI:s specialistläkarkollegium. 

Meriterande är dokumenterade goda vitsord från tjänstgöring inom anestesi och intensivvård, medicinsk eller kirurgisk akutsjukvård samt dokumenterad forskningsaktivitet och/eller undervisningsaktivitet. 

För att din ansökan ska beaktas behöver den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter samt övriga meriter)  

Varmt välkommen att ansöka!

Observera att detta är en intresseanmälan med lång ansökningsperiod, vilket innebär att det kommer att dröja innan du får återkoppling.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Intresseanmälan för ST-läkartjänst i Anestesi och Intensivvård, 2021

Karolinska Universitetssjukhuset