halsojobb.se

Intresseanmälan för covid-19-timanställning av sjuksköterskor till Karolinska Universitetssjukhuset- brådskande behov

Ansök nu

Intresseanmälan för covid-19-timanställning av sjuksköterskor till Karolinska Universitetssjukhuset- brådskande behov

Med anledning av att inflödet av covid-19-patienter ökar, utökas också vårt behov av personal. För att möta ett stigande behov av vård genomförs det på sjukhuset flera parallella åtgärder där rekrytering av fler timanställda sjuksköterskor är ett av dem. Är du intresserad av att arbeta hos? Välkommen att skicka in en intresseanmälan!

Under det senaste året har vi mötts av ett fantastiskt engagemang från människor som vill hjälpa till i denna sällsynta situation. Vi har även tidigare rekryterat ett stort antal medarbetare. Stort tack för ert visade engagemang!

Om tjänsten
Tjänsten riktar sig till dig som är legitimerad sjuksköterska, grundutbildad eller specialistutbildad, och som vill ha en tillfällig anställning.

Tjänsten avser både dig som är intresserad av dag-, kväll- och helgtjänstgöring och dig som är intresserad av endast nattjänstgöring. Ju mer flexibel du är desto bättre. Vi ser gärna att du kan tillträda så snart som möjligt.

Anställningsform vid intresseanmälan är en timanställning där omfattning varierar utifrån behov.

Tjänstgöring kan bli aktuell på IVA i Solna eller Huddinge där man för att minimera antalet arbetspass per medarbetare schemalägger 12,5 timmars arbetspass, inklusive rast. Du kommer att få extra ersättning per arbetat pass i samband med dessa. Åtagandet innebär att du under perioden arbetar motsvarande en ordinarie veckoarbetstid.

Det kan även bli aktuellt med arbete på covid-avdelning, såväl i Huddinge som i Solna. På dessa avdelningar tillämpas inte 12,5 timmars pass.

Självklart kommer du få en introduktion i arbetet på den avdelning där du kommer att arbeta. 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård, utan eller med specialistutbildning inom exempelvis intensivvård och/eller anestesi. Det är meriterande om du har erfarenhet av akutsjukvård

Vi arbetar alla utifrån vår vision, Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården och vi ser det som en självklarhet att du följer våra värderingar Ansvar, medmänsklighet och helhetssyn

Varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Dela detta jobb

Intresseanmälan för covid-19-timanställning av sjuksköterskor till Karolinska Universitetssjukhuset- brådskande behov

Karolinska Universitetssjukhuset