halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

INTERNANNONS - Undersköterska till Vimarhaga natt

Företag Vimmerby kommun
Ort
Utgår

2022-08-20

Ansök nu

INTERNANNONS - Undersköterska till Vimarhaga natt

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

INTERNANNONS - Du som har en tillsvidareanställning inom vår verksamhet idag och är intresserad av att arbeta natt, se hit!

Vi söker nu en Undersköterska för nattjänstgöring till Vård- och omsorgsboende Vimarhaga då en av våra medarbetare går i pension. 

Ditt nya jobb

Din uppgift som Omsorgspersonal är att underlätta för boendets brukare, ge dem god omvårdnad och en trygg natt. Ett gott bemötande är en självklarhet! Genom att arbeta med personcentrerad omvårdnad, tar vi tillvara på det friska hos varje brukare och inkluderar denne i varje beslut som gäller honom eller henne. I arbetsuppgifterna ingår även att dokumentera samt utföra hälso- och sjukvårdande insatser utifrån delegering från sjuksköterska samt utföra rehabiliterande insatser efter delegering från sjukgymnast och arbetsterapeut. 

Om du skulle söka tjänsten och bli aktuell för anställning så kommer du till en välfungerande arbetsgrupp som tar stort ansvar och tillsammans löser nattens alla görmål på ett föredömligt sätt!

Vi söker dig som:

  • har utbildning inom Omvårdnadsprogrammet eller liknande utbildning som vi bedömer likvärdig
  • har B-körkort

Som person är du ansvarstagande och flexibel, du har ett serviceinriktat sätt och en positiv inställning. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt då stor del av arbetat sker på egen hand. Det finns dock alltid tillgång till flera kollegor på enheterna i samma hus. Det är dock också viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Arbetet kräver även dokumentation och därför måste du ha datorvana samt kunna uttrycka dig skriftligt i svenska språket.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidare
Sysselsättningsgrad: 100 %
Tillträde: 2022-09-26 eller enligt överenskommelse

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2022-08-20

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 300 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. Läs mer om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida; www.vimmerby.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Michaela Lindh

Enhetschef

0492-76 97 61

michaela.lindh@vimmerby.se

 

Dela detta jobb

Logga
INTERNANNONS - Undersköterska till Vimarhaga natt

Vimmerby kommun