halsojobb.se

-->

Intensivvårdssjuksköterskor till Huddinge

Ansök nu

Intensivvårdssjuksköterskor till Huddinge

Vill du arbeta i en stimulerande miljö som präglas av spännande arbetsuppgifter och omväxlande tempo? Huddinge IVA söker dig specialistutbildad intensivvårdssjuksköterska som vill vara en del av vårt team med specialister och högutbildade kollegor.

Intensivvården i Huddinge utgör en del av Funktion PMI. Vi vårdar patienter i alla åldrar, även mycket små barn.

Inom Huddinge intensivvård vårdas patienter med avancerade hematologiska, hepatologiska och cardiologiska tillstånd samt komplicerade infektionstillstånd. Vi vårdar även ett stort flöde av patienter som har genomgått övre gastrokirurgi, hanterar hela Stockholms akuta ÖNH-flöde samt bedriver mycket avancerad barnintensivvård efter levertransplantationer

Vi erbjuder

  • Möjlighet att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård i framkant. Vill du utvecklas som intensivvårdssjuksköterska är det hos oss du ska vara!
  • Personlig introduktion anpassad efter dina individuella kunskaper och behov.
  • Tydliga utvecklingsmöjligheter, som synliggörs med hjälp av vår kompetensstege. Därtill finns möjlighet forska, utbilda och vidareutvecklas som biträdande universitetssjuksköterska och universitetssjuksköterska.
  • Eftersom vi är ett universitetssjukhus och utbildning är ett av våra uppdrag, kommer du att på olika sätt handleda och utbilda studenter. Vi har en modell för verksamhetsförlagd utbildning där du arbetar utifrån en strukturerad modell för att handledning av interprofessionella team.
  • Du kan även delta i de tvärprofessionella utvecklingsteam (med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor), som har som fokus att förbättra omvårdnaden inom olika de områden vi hanterar, till exempel respiration, smärta och barn.

Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats.  

Vi söker

För oss är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete, att du samarbetar för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Därtill ser vi att du är trygg i dig själv, finner dig i en föränderlig vardag och klarar av att bibehålla ett gott humör vid press och motgångar. Självklart visar du respekt för patienten och ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

Inom vår verksamhet behöver du även kunna hantera situationer där patienter och anhöriga är i kris. Vi lägger stor vikt vid att alla patienter och anhöriga bemöts med respekt och empati.

Kvalifikationer

- Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård.

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som intensivvårdssjuksköterska!

Din ansökan ska innehålla:

  • CV
  • Personligt brev
  • Yrkeslegitimation
  • Bevis om specialistkompetens
  • Utbildningsbevis

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI) är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård och intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), sterilteknisk enhet och högspecialiserad smärtvård.

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Intensivvårdssjuksköterskor till Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset