halsojobb.se

OM UPPDRAGET
För en av våra kunders räkning söker vi nu dig som är intensivvårdssjuksköterska med erfarenhet av intermediärvård och som vill jobbai Uppsala.
Uppdraget startar omgående och pågår året ut.

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska.

DIN PROFIL
Grundutbildad sjuksköterska. Du behöver ha minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet, och vara trygg och självständig i rollen som sjuksköterska.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag

Välkommen!

Mer information

Logo

Intensivvårdssjuksköterska till Uppsala

Företag Centric Care
Ort
Utgår

2019-11-18

Ansök nu

Dela detta jobb