halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är intensivvårdssjuksköterska som vill arbeta på IMA avdelning i södra Stockholm. Uppdraget finns från omgående och året ut.
Vid uppdragets slut finns möjlighet till nya spännande uppdrag!
Vid behov kan vi stå för resor och boende. 
 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter för en intensivvårdssjuksköterska på IMA avdelning. Arbete som leder till respiratorisk och cirkulatorisk stabilitet. Sårvård vid stor kirurgi. Arbete med CPAP, noradrenalindropp, EDA, artärkateter och blodgas.
 
DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad arbetslivserfarenhet.
Vidareutbildning inom intensivvård.
Kunskap och erfarenhet av Noradrenalindropp, EDA, artärkateter och blodgas tolkning.
Mycket goda kunskap om vätskebalans.
Goda kunskaper i handhavande av patienter uppkopplade till hjärtövervakning för kontinuerlig monitorering av blodtryck, puls, syresättning m.m samt trakeostomi, postoperativ andningsvård med pep-ventil, CPAP m.m

OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Intensivvårdssjuksköterska till IMA avdelning i södra Stockholm!

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb