halsojobb.se

logga

Intensivvårdssjuksköterska till Gävle i höst!

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-11-12

Ansök nu

Intensivvårdssjuksköterska till Gävle i höst!

Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET
Nu har du som är Intensivvårdssjuksköterska chansen att boka ett spännande bemanningsuppdrag hos en kund i Gävle. Uppdraget innebär arbete som IVA-Sjuksköterska på en Intensivvårdsavdelning. Du kommer, tillsammans med en undersköterska, att ansvara för 1-3 patienter. Avdelningen bemannas dygnet runt med 3-5 sjuksköterskor och 3-5 undersköterskor. Som bemanningssjuksköterska förväntas du jobba treskift på avdelningen. 

Kunden har en medelstor allmän intensivvårdsavdelning som tar emot svårt sjuka eller skadade patienter i alla åldrar från kirurgi, medicin, onkologi och öron-näsa-hals. Avdelningen medverkar även vid stora traumalarm på akutmottagningen samt går MIG-uppdrag på vårdavdelningar. Patienter som behöver transporteras vidare till regionsjukhus för specialistvård, så som exempelvis neurokirurgi och brännskador, stabiliseras på kundens IVA-avdelning innan transport. 

Låter det här som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan idag så kan det  vara du som finns på plats i Gävle i höst. 

Uppdragsperioden sträcker sig från v41-51.  
  
DIN PROFIL
Legitimerad Sjuksköterska med vidareutbildning till Intensivvårdssjuksköterska. Minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet som Intensivvårdssjuksköterska.

För att vara aktuellt för uppdraget behöver du kunna arbeta treskift. 
 
OM OSS
​Som bemanningssjuksköterska på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår! Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Intensivvårdssjuksköterska till Gävle i höst!

Centric Care AB