halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Intensivvårdssjuksköterska för AKA-uppdrag

Ort
Utgår

2022-05-27

Ansök nu

Intensivvårdssjuksköterska för AKA-uppdrag

Är du intensivvårdssjuksköterska och intresserad av att lära ut yrket till våra studenter? Då är du hjärtligt välkommen att söka tjänsten som adjungerad klinisk adjunkt (AKA) hos oss på Thoraxintensiven i Solna! 

Vi erbjuder

 • Ett spännande roll där du får fokusera extra på att handleda studenter under deras verksamhetsförlagda utbildning (VFU).  
 • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap – hos oss blir du en del av ett inkluderande och omtänksamt team.
 • Personlig introduktion anpassad efter dina individuella kunskaper och behov.
 • Tydliga utbildnings- och utvecklingsmöjligheter, som synliggörs med hjälp av vår kompetensstege.
 • En unik forskningsmiljö med FoU-ansvarig specialistsjuksköterska som är behjälplig med genomförande av kvalitetsutvecklingsprojekt och initierande av forskningsprojekt. Därtill finns möjlighet till akademiska karriärvägar som biträdande universitetssjuksköterska och universitetssjuksköterska.
 • Möjlighet att få jobba med högkvalitativ vård i framkant i en innovativ vårdmiljö med den senaste medicinska tekniken.

Givetvis får du som anställd ta del av de förmåner som Karolinska erbjuder!

Om oss
Thoraxintensiven är en högspecialiserad enhet där vi dygnet runt vårdar svårt sjuka hjärt- och lungpatienter. Den elektiva delen av verksamheten innefattar patienter i behov av noggrann övervakning, avancerad behandling och omvårdnad efter genomgången thoraxkirurgi. Här vårdas även patienter som drabbats av exempelvis svår hjärtsvikt, akut aortadissektion eller kardiogen chock. I vissa fall kräver våra patienter behandling med ECMO eller annan mekanisk hjärtpump.

Om tjänsten
Du kommer ingå i ett tvärprofessionellt team som tillsammans arbetar för patientens bästa och vars kompetenser kompletterar varandra. Du kommer att arbeta 80% kliniskt som specialistsjuksköterska på intensivvårdsavdelning och ha resterande 20% av din arbetstid vigda för ditt arbete som AKA, då du arbetar med studenter och har tät kontakt med Karolinska institutet och andra lärosäten. Arbetet sker i nära samarbete med vår utbildningsledare.

Våra intensivvårdssjuksköterskor arbetar treskift enligt 24/7-avtalet och vi tillämpar individuell schemaplanering, vilket innebär att du i stor utsträckning kommer kunna påverka din schemaläggning. Mellan juni-augusti kommer du arbeta heltid som intensivvårdssjuksköterska.

Vi söker
Vi söker dig som:

 • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. 
 • Har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika
  förutsättningar. Du anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren.
 • Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
 • Är engagerad i ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Kvalifikationer
Krav:

 • Specialistsjuksköterskeexamen inom intensivvård.
 • Handledarutbildning minst 7,5 hp.
 • Flerårig klinisk erfarenhet som intensivvårdssjuksköterska.

Meriterande:

 • Tidigare innehaft AKA-tjänst eller liknande.
 • Erfarenhet av att utbilda kliniskt.
 • Haft studentansvar.

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna.

Vi är delaktiga i både den elektiva samt akuta patientverksamheten och samarbetar med andra Teman och specialiteter i en rad olika operationstekniker och robotkirurgi samt i anestesiologiska uppdrag inför behandlingar och undersökningar.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet, Ingrid Allerstam

Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Intensivvårdssjuksköterska för AKA-uppdrag

Karolinska Universitetssjukhuset