halsojobb.se

Infektionskliniken på Danderyds Sjukhus söker nattsjuksköterska

Ort
Utgår

2021-01-17

Ansök nu

Infektionskliniken på Danderyds Sjukhus söker nattsjuksköterska

Att surfa runt bland jobbannonser är ibland ganska ensidigt, många annonser ser likadana ut. Faktum är att beskriva en vårdavdelning är svårt, att visa upp den på ett intervjutillfälle är mycket enklare! Fortsätt gärna att läsa om oss här nedan, eller gå direkt till ”Ansök” och så ses vi på en intervju!

Erbjudande och arbetsuppgifter
Vi söker dig som är leg. sjuksköterska och som vill arbeta nattetid med ett varierande patientklientel. Vill du utvecklas? Bra, för vi i älskar utbildning! Vi har under terminerna återkommande, korta och informativa utbildningar för all personal.

Utbildningarna är bara en del av vår strävan för allas utveckling. En annat område vi arbetar hårt för, är karriärvägar för våra sjuksköterskor. Några av oss blir ledningssköterskor, andra roterar mot andra kliniker på sjukhuset (akuten och AVA är de vanligaste) och vissa väljer en vidareutbildning inom infektionssjukvård. Oavsett vilken väg du väljer, så är vi redo att stötta dig till hundra procent. Din personliga utveckling står i direkt relation till klinikens framgång.

Vi har även en lång tradition att ta hand om nya sjuksköterskor och har ett mycket bra individuellt inskolningsupplägg för detta.

Din profil
Legitmerad sjuksköterska, minst två års erfarenhet av akutsjukvård. Meriterande om du har erfarenhet av nattarbete. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och säker i din arbetsroll samt gillar at utvecklas. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vilka är vi?
Infektionskliniken, Danderyds sjukhus AB, bedriver högspecialiserad vård inom infektionssjukdomar och är en växande klinik med nya fina lokaler. Infektionskliniken består av 40 vårdplatser samt en Infektionsmottagning med ca 8000 besök årligen. Vi har tre akutvårdsavdelningar med intag dygnet runt och vårdar patienter med svåra infektionssjukdomar som kräver specialistvård..

Intervjuer sker löpande.Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dela detta jobb

Infektionskliniken på Danderyds Sjukhus söker nattsjuksköterska

Danderyds Sjukhus AB