halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Rehabenheten på Visby lasarett ger arbetsterapi-, fysioterapi-, dietist-, och kuratorsinsatser. Här arbetar idag 13 fysioterapeuter som samarbetar i team med arbetsterapeuter och övriga yrkeskategorier på sjukhusets olika avdelningar. Nu behöver vi rekrytera en fysioterapeut/sjukgymnast som vill jobba med patienterna på sjukhusets infektionsavdelning och mottagning. Som fysioterapeut är du en viktig del i avdelningens arbete med patienten. Det är ett kvalificerat, spännande och omväxlande arbete som innebär många olika kontakter. Personalen här drivs av ett stort engagemang och har alltid patientens bästa i fokus. Vi har ett professionellt bemötande med nära till skratt och högt till tak. Visby lasarett är beläget precis intill havet.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innehåller framförallt arbete på infektionsavdelningen samt poliklinisk andningsvård på lung- och infektionsmottagningen. Det övergripande målet med de fysioterapeutiska insatserna är att patienten efter skada eller sjukdom ska återvinna mesta möjliga fysiska funktionsförmåga och få vardagen att fungera på ett tillfredsställande sätt. I arbetsuppgifterna ingår bedömning och träning av motoriska färdigheter, utprovning och förskrivning av tekniska hjälpmedel. Med anledning av avdelningens och mottagningens inriktning ingår i arbetsuppgiften att behandla och träna patienter med akuta luftvägsinfektioner och kroniska lungsjukdomar. Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag samt viss lördagstjänstgöring på ett rullande schema.

Kvalifikationskrav

Du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.
Intresse, kompetens och erfarenhet av andningsvård är meriterande. Arbetet kräver självständighet och flexibilitet liksom att hantera situationer när tempot stundtals är högt. Intresse och erfarenhet av teamarbete är viktigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel samt kunna arbeta självständigt. Du bör vara intresserad av att bemöta människor i varierade situationer, kunna vara lugn, pedagogisk och trygg i din yrkesroll och se lösning och förbättring som en naturlig del i arbetet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Logga

https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f146a91c-6c66-475c-a378-5a2f07ea513f

Företag Region Gotland
Ort
Utgår

2019-12-29

Ansök nu

Dela detta jobb