halsojobb.se

Logga

HSL-chef till Vingåkers kommun

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-07

Ansök nu

HSL-chef till Vingåkers kommun

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård i Vingåkers kommun? Är du dessutom en engagerad och lyhörd ledare, då kan det vara dig vi söker!

Nu ska vår HSL-chef gå vidare till andra uppdrag utanför organisationen och vi söker därför hans efterträdare! Vi söker dig som vill arbeta som enhetschef och vara delaktig i att utveckla hälso- och sjukvården inom äldreomsorgen och funktionshinderomsorgen i kommunen. Du kommer mötas av en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter att påverka din och dina medarbetares vardag. Inom Vingåkers kommun arbetar vi efter våra värdeord; våga, ansvar, respekt och stolt, vilka är viktiga att du som chef är med och förmedlar och förankrar i verksamheten. Som enhetschef har du det organisatoriska ansvaret för enheten, vilket innebär att planera, leda, utveckla och utvärdera verksamheten som politiskt uppsatta mål. Du kommer ha personalansvar för 20 talet sjuksköterskor, fysio- och arbetsterapeuter samt verksamhets-, budget- och arbetsmiljöansvar. Enheten ansvarar för kommunens hälso- och sjukvård, rehabilitering, habilitering och hjälpmedelsförskrivning både i hemsjukvården och på Säbo.

Ditt arbete kommer innebära att stötta, skapa engagemang och delaktighet i verksamheten. Du behöver kunna tänka långsiktigt, inte vara rädd för att fatta beslut och ha förmågan att kommunicera ut dessa till verksamheten.
Som HSL-chef kommer du att representera kommunen vid samverkan med vårdcentraler och Region Sörmland och arbeta med kvalitetsutveckling. Som stöd i ditt arbete kommer du ha ett nära internt samarbete med MAS (medicinskt ansvarig sjuksköterska) och övriga chefer inom vård- och omsorgen. Du blir direkt underställd äldreomsorgschefen.

Urval och intervju sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

KVALIFIKATIONER
För den här tjänsten söker vi dig med sjuksköterske-, arbetsterapeut-, fysioterapeut-, socionom- eller, en för tjänsten, annan lämplig examen. Du är utvecklingsorienterad, engagerad och lyhörd för dina medarbetares behov. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ledning inom äldreomsorg, funktionshinderomsorg eller hälso- och sjukvård samt gällande lagstiftning inom HSL. Ditt ledarskap präglas av närhet och öppenhet. Du är kommunikativ och arbetar för ett positivt arbetsklimat med dina medarbetares kompetens i fokus.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Dela detta jobb

Logga
HSL-chef till Vingåkers kommun

Vingåkers kommun