halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Hörselpedagog till Mottagning Hörselrehabilitering, Rosenlund

Ort
Utgår

2022-10-07

Ansök nu

Hörselpedagog till Mottagning Hörselrehabilitering, Rosenlund

Välkommen till Hörselrehabiliteringen på Rosenlund med milsvid utsikt över Stockholm!

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete som hörselpedagog hos oss på Mottagning Hörselrehabilitering på Rosenlund!

Vi ansvarar för den utvidgade hörselrehabiliteringen för vuxna där behovet är omfattande och ofta kräver insatser från flera vårdgivare. Hos oss arbetar audionomer, hörselpedagoger, läkare, kuratorer, psykolog, tekniker, ingenjörer, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Tvärprofessionellt teamarbete och gemensamma ronder bidrar till både din och verksamhetens utveckling.

Om tjänsten
Som hörselpedagog arbetar du med fördjupad hörselrehabilitering för vuxna utifrån ett helhetsperspektiv. Tillsammans med kollegor ansvarar du för den pedagogiska verksamheten inom den utvidgade hörselrehabiliteringen.

Du gör behovsbedömningar, rehabiliteringsplaner och ger kunskapshöjande insatser om hörsel, kommunikation samt om att leva med hörselnedsättning.

Det ingår individuella besök och gruppverksamhet samt planering och uppföljning. Vi arbetar tvärprofessionellt och i teamet arbetar vi tillsammans för att säkerställa patientens rehabilitering ur ett helhetsperspektiv. För denna tjänst omfattas endast vuxna patienter med måttlig till grav hörselnedsättning.

Vi söker dig som

  • är flexibel och vill ha varierande arbetsuppgifter

  • tycker om att jobba i team men också självständigt

  • är ansvarstagande och har god organisationsförmåga

  • har god kommunikativ förmåga

  • har god social kompetens och pedagogisk förmåga

  • är engagerad i utvecklandet av verksamheten samt har ett aktivt deltagande i din egen läroprocess

Stor hänsyn tas till personliga egenskaper och lämplighet.

Vidare ser vi även att du
Är intresserad av tvärprofessionellt arbete utifrån evidensbaserade metoder och är van att presentera inför olika grupper. 

Kvalifikationer 
Krav: Specialpedagogisk utbildning med inriktning hörsel eller leg. audionom med pedagogisk utbildning.
Meriterande: Erfarenhet av hörselrehabilitering för vuxna samt kunskaper i TSS.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)

Om rekryteringsprocessen

Provanställning kan komma att tillämpas. Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation). På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-akut-och-reparativ-medicin/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Hörselpedagog till Mottagning Hörselrehabilitering, Rosenlund

Karolinska Universitetssjukhuset