halsojobb.se

Hjärtintensiven och akut kardiologisk vårdavdelning söker sjuksköterska

Ansök nu

Hjärtintensiven och akut kardiologisk vårdavdelning söker sjuksköterska

Vi erbjuder

Vill du ha ett intressant och omväxlande jobb inom hjärtsjukvården? Då ska du söka dig till Hjärtintensiven och akut hjärtvårdavdelning i Huddinge där vi vårdar patienter med akuta hjärtinfarkter, akut hjärtsvikt ,arytmier,resp insuff och många andra akuta tillstånd
 
Den gemensamma vårdenheten i Huddinge består av tre vårdytor, HIA, Hjärtvårdavdelning samt en Elektiv verksamhet.
På vårdavdelningen bedriver vi högspecialiserad hjärtsjukvård, främst med inriktning mot ischemi, kranskärl, arytmiutredning, hjärtsvikt och hjärtklaffsjukdom. 
 
HIA har sex specifika hjärtintensivvårdsplatser och är utrustad med modern teknisk apparatur , du lär dig att hantera NIV ,artärkateter,CVP mätning samt behandling med inotropi.Avdelningen har 16 vårdplatser .
 
Vi har Biträdande Universitetssjuksköterska med inriktning mot HIA-vård och en med inriktning på hjärtsvikt.Vi har även specialistsjuksköterskor inom kardiologi som har rollen som Omvårdnadsspecialist i den patientnära vården. Allt detta kompletteras med ett kompetenskortprogram som ger dig möjlighet att utvecklas till HIA 1 kategorispecialist.

Om tjänsten

Arbetet är självständigt och omväxlande. I arbetsuppgifterna ingår fortlöpande observationer, noggrann övervakning samt omvårdnad av hög kvalitet. Vi samarbetar med andra hjärtenheter samt undersökningsenheter. På vårdavdelningen arbetar vi vårdpar, där ansvarar man för 5 patienter per vårdlag. På Hjärtintensiven med en högre vårdnivå har man ansvar för 2 patienter. På vardagar under kontorstid har vi en koordinator som stöttar och hjälper vid behov.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller IVA sjuksköterska.  Erfarenhet från hjärtsjukvård eller akutsjukvård är meriterande men inte ett krav. Du har en god samarbetsförmåga och samspelar väl med olika yrkesgrupper. Du är ambitiös, vill utvecklas och vågar ta ansvar. Du kan prioritera i akuta situationer och har en förmåga att arbeta i ett högt arbetstempo. Du bemöter patienter och kollegor med omtanke, respekt samt bidrar med din kunskap och entusiasm. 
Vill du bli en del av vårt glada team och bidra till ett gott arbetsklimat är du hjärtligt välkommen att träffa oss.

Kvalifikationer 

Krav: Legitimerad sjuksköterska alt.IVA sjuksköterska 

Meriterande: Erfarenhet från hjärtsjukvård eller akutsjukvård dock inte ett krav. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Hjärta Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Vi bedriver specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, neurokirurgi, kardiologi, kärlkirurgi och thoraxkirurgi. Vi är ensamutförare av thorax- och neurokirurgi i Region Stockholm och ett ledande center för exempelvis utveckling av minimalinvasiva metoder för patienter med hjärtsjukdom och stroke. En omfattande forskning, utbildning och utveckling inom stora sjukdomsgrupper såsom hjärtsvikt, kranskärlssjukdom, MS (Multipel skleros) och Parkinson pågår i vår verksamhet.

Våra cirka 1100 medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård. Temat tar emot mer än 100 000 patientbesök per år, och varje år genomförs ca 12 500 operationer varav 4 500 är akuta. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge.

Samarbetet med andra vårdgivare nationellt och internationellt är en viktig del i vår verksamhet då vi som ledande center ofta behandlar patienter från andra län och länder. Vi samarbetar dessutom med engagerade patientföreträdare som medverkar i vårdens utvecklig och utformning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontakt

Ewa Molaei 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-585 867 28
contacticon mobile 0725-96 83 69

Dela detta jobb

Hjärtintensiven och akut kardiologisk vårdavdelning söker sjuksköterska

Karolinska Universitetssjukhuset