halsojobb.se

HIA DSAB söker Sjuksköterska

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

HIA DSAB söker Sjuksköterska

Den topprankade hjärtsjukvården på Danderyd sjukhus söker nu dig som är sjuksköterska med intresse för akut hjärtsjukvård och som vill vara med på den spännande resan mot vår nya HIA-avdelningen i det nybyggda akuthuset där vi flyttar in i september 2019.
 
Kompetensutveckling När du anställs hos oss ingår Du i ett två årigt kompetensutvecklingsprogram där intern och extern utbildning ingår vilket leder till att du blir hjärtsjuksköterska (DSAB) med ett lönepåslag på befintlig lön. Vi har även utbildningssteg för att kunna arbeta med mer avancerad HIA-vård ex. Non Invasiv ventilationsbehandling, artärnål och inotropa läkemedel. Du får även utbildning för akutcykel (akutlarm) och akut omhändertagande av patienter med STEMI. Hos oss ingår du i sjukhusets akutlarmteam.
 
Bakgrund
HIA är en hjärtintensivvårdsavdelning med tio vårdplatser varav tre platser är avsedda för patienter med ökat behov av övervakning och medicinsk behandling. Vi vårdar patienter för akut ischemisk hjärtsjukdom och andra allvarliga kardiologiska tillstånd. Vi har STEMI verksamhet dygnet runt. Medelvårdtiden är ca tre dygn på avdelningen. Hjärtkliniken på DSAB har flera år erhållit toppbetyg gällande hjärtsjukvård i Sverige.
 
Framtid Avdelningen är i en spännande utvecklingsfas vad det gäller planering av en ny avdelning i ”det nya akuthuset ” dit flytten kommer ske i september 2019. Avdelningen är bemannad med en hög andel sjuksköterskor både dag och natt. Du blir en viktig del i teamet. 
 
Arbetsuppgifter På HIA får du ett utvecklande och omväxlande arbete som sjuksköterska. På en övervakningsal hos oss vårdas våra svårast  sjuka patienter. Där behandlar vi patienter med bland annat non invasiv ventilationsbehandling. Intaget av patienter sker dygnet runt, ibland direkt från ambulansen. Våra sjuksköterskor åker även tillsammans med hjärtjour på akutlarm som sker inom sjukhuset samt deltar vid STEMI larm. Du erbjuds introduktion under handledning utifrån dina behov. Avdelningen har hög sjukskötersketäthet där två sjuksköterskor har ansvar för fem patienter tillsammans med en undersköterska i ett team. 
 
Anställningsform:  
Tillsvidareanställning. Heltid/deltid, dag/kväll/helg. Timanställning kan också vara aktuellt. Möjlighet till rotation mot exempelvis mot angiolab och akutmottagning finns.
 
Kvalifikationer:  
Legitimerad sjuksköterska som har minst ett års erfarenhet.  
Meriterande kunskaper är, arbete inom hjärtsjukvård, akutsjukvård och AVA/intermediärvård/intensivvård.
 
Personliga egenskaper:  
Vi söker dig som vill vara med och utveckla avdelningen vidare. Du  
trivs att arbeta i team. Du bidrar till ett gott arbetsklimat och samarbete. 
Du har ett starkt engagemang och stort intresse av hjärtsjukvård/akutsjukvård 
ser möjligheter och vill utvecklas i din roll som sjuksköterska.
 
Välkommen till oss där kompetensutveckling och gott arbetsklimat är ledord.

Dela detta jobb

HIA DSAB söker Sjuksköterska

Danderyds Sjukhus AB