halsojobb.se

HemRehab söker arbetsterapeutkollega!

Företag Tiohundra AB
Ort
Utgår

2019-09-15

Ansök nu

HemRehab söker arbetsterapeutkollega!

Om oss
Hemrehabilitering i en fantastisk arbetsmiljö - det vackra Roslagen. Bakom varje dörr öppnar sig någon annans värld! Din utmaning är att tillsammans med kunden och teamet hitta den bästa träningen, hjälpmedlen och anpassningen av bostaden för att möjliggöra ett tryggt och aktivt boende.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  

Om tjänsten

Hemrehabilitering är en del av kundval där även hemtjänst och hemsjukvård ingår. Du arbetar i ett team bestående av sjukgymnast/fysioterapeut, sjuksköterskor, undersköterskor och vårdbiträden. Du, tillsammans med sjukgymnast/fysioterapeut, handleder teamet i ett rehabiliterande arbetssätt. Arbetsuppgifterna består även av bedömningar, träning samt hjälpmedelsförskrivning.

Framtidens vård kräver nya arbetssätt och idéer och vi arbetar mycket med förbättringar av vår verksamhet. Vi välkomnar därför dina och övriga teamets idéer och förslag till utvecklig av hemrehabiliteringen. Som nyanställd får du en kollega som mentor.
Om dig

Du är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av hemrehabilitering är meriterande. Det är viktigt att du är trygg i din profession och kan arbeta både på egen hand och i samverkan med andra professioner.

Körkort B för manuell växellåda och körvana är ett krav. Vi har tjänstebilar.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

HemRehab söker arbetsterapeutkollega!

Tiohundra AB