halsojobb.se

Logo

Hej vårdbiträde - Malmö behöver dig!

Företag Malmö stad
Ort
Kategorier
Utgår

2018-06-17

Ansök nu

Hej vårdbiträde - Malmö behöver dig!

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? 

Malmö behöver dig! 

Nu söker vi semestervikarierande undersköterskor till hälsa, vård och omsorg sommaren 2018. Du ska kunna arbeta inom hemtjänst, vårdboende eller demensboende. Vi behöver dig som gillar att arbeta med människor och känner att du gör skillnad. 
Du kan erbjudas möjlighet att börja arbeta som timvikarie under våren om du har erfarenhet sedan tidigare eller erbjuds sommarvikariat..

Arbetsuppgifter

I uppdraget ingår att hjälpa och stödja brukaren med omvårdnadsinsatser utifrån brukarens individuella behov och önskemål. I detta ingår bland annat personlig omvårdnad, medicinska insatser som utförs på delegation av legitimerad personal, matlagning, inköp, städning och tvätt. Förutom att utföra praktiska arbetsuppgifter ska du kunna dokumentera händelser kring brukaren samt ha kontakt med brukarens anhöriga.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från omvårdnadsarbete och/eller är under pågående utbildning till undersköterska, sjuksköterska, läkare eller annan adekvat högskoleutbildning. 
Du är ansvarstagande och har ett serviceinriktat förhållningssätt där gott bemötande, respekt och samarbetsförmåga är självklart. 
Du måste kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. 

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde efter överenskommelse. Vi har vikariat på såväl heltid som deltid under perioden juni-augusti (med möjlighet till förlängning).

Tidsbegränsat till: 2018-08-26

Antal platser: 100

Ansökan

Ansök senast: 2018-06-17

Referensnummer: Sommar 18 - 2

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

  • Kommunal expedition
  • Kommunal
  • 040-34 55 04

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Dela detta jobb

Logo
Hej vårdbiträde - Malmö behöver dig!

Malmö stad