halsojobb.se

Gruppledare till Victoria vård och omsorgsboende

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-01

Ansök nu

Gruppledare till Victoria vård och omsorgsboende

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN 

Victoria vård och omsorgsboende ligger i nära anslutning till Limhamn i södra delen av Malmö. Vi har nära till fina gångstråk, till havet samt utbudet av affärer i Limhamn.
Victoria vård och omsorgsboende är ett hem för personer med kognitiv svikt. Vi har 60 lägenheter fördelat på 6 avdelningar. Förutom undersköterskor har vi sjuksköterskor, aktivitetsansvarig, äldrepedagog, städerska, köksvärdar samt sjukgymnast och arbetsterapeut som arbetar i verksamheten. Du kommer att arbetsleda 2 avdelningar där personalen består av 13 undersköterskor samt två köksvärdar. Du kommer också att vara gruppledare för 5 stycken undersköterskor som arbetar natt. Vår metod är att arbeta personcentrerat med ett salutogent förhållningssätt. Vi är trippelcertifierade inom områdena kvalité, arbetsmiljö samt miljö. Vi satsar mycket på aktiviteter och att det ska hända något varje dag. Detta för att göra vardagen meningsfull för våra hyresgäster. 

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, förmånserbjudanden, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER 
Du planerar, leder och handleder omvårdnadspersonal samt ansvarar för bemanning och schemaläggning. I arbetsrutinerna för gruppledare ingår även att du aktivt deltar i omvårdnadsarbetet i kvalitetssäkrande och handledande syfte.

Du har utvecklingssamtal med den personal du är arbetsledande för och ansvarar även för vissa personalmöten. 

I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för verksamheten.

KVALIFIKATIONER 
Utbildad undersköterska med erfarenhet från demens, somatisk och geriatrisk vård. God kännedom i dokumentation enligt SoL. Meriterande är kunskap inom HSL samt erfarenhet i arbetsledande ställning.  

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du är ansvarstagande, har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning.

Du har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

ERFARENHET KRÄVS
Nej, men är en merit om du arbetslett tidigare.

KRAV 
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas, schemalagd arbetstid dag samt var 3:e helg. 

LÖN 
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
190901 eller enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
190701 Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON 
Verksamhetschef Jörgen Göransson
Telefon: 040-602 80 10
E-post: jorgeng@forenadecare.com

Förenade Care Victoria, Lilla Högestensgatan 2, 216 32 Limhamn

Dela detta jobb

Gruppledare till Victoria vård och omsorgsboende

Förenade Care AB