halsojobb.se

Gruppledare till Ekhöjden

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-04

Ansök nu

Gruppledare till Ekhöjden

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN 

Förenade Care kommer att driva vård- och omsorgsboendet Ekhöjden fr.o.m. den 1 december 2019. Boendet erbjuder 76 lägenheter till personer med demenssjukdom och personer med omfattande omvårdnadsbehov. Boendet ligger ca 2 km från Sundbybergs centrum, mitt emot Solvalla i ett naturskönt område. 

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. 
All personal erbjuds förmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER 
Du planerar, leder och handleder omvårdnadspersonal samt ansvarar för bemanning och schemaläggning. I arbetsrutinerna för gruppledare ingår även att du aktivt deltar i omvårdnadsarbetet i kvalitetssäkrande och handledande syfte.

Du har utvecklingssamtal med den personal du är arbetsledande för och ansvarar även för vissa personalmöten. 

I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet. 

Ni är tre gruppledare i verksamheten.

KVALIFIKATIONER 
Utbildad undersköterska med erfarenhet från demens, somatisk och geriatrisk vård. God kännedom i dokumentation enligt SoL. Meriterande är kunskap inom HSL samt erfarenhet i arbetsledande ställning.  

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du är ansvarstagande, har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning.

Du har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

ERFARENHET KRÄVS
Ja 

KRAV 
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
100 %. 37 timmar per vecka. Var 4:e helg. Tillsvidareanställning. Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

LÖN 
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
1 december 2019 eller enligt ök.

KONTAKTPERSON
Aferdita Vrajolli
Regionchef
E-post: aferditav@forenadecare.com
Mobil: 073 901 55 31 

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Ansökningar behandlas löpande.

Dela detta jobb

Gruppledare till Ekhöjden

Förenade Care AB