halsojobb.se

Gruppledare på Vigavägen i Köpingebro, 1-2 st

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-24

Ansök nu

Gruppledare på Vigavägen i Köpingebro, 1-2 st

Förenade Care driver sedan 2015 vård- och omsorgsboendet Vigavägen på uppdrag av Ystad kommun. Vigavägen har 32 lägenheter i markplan. Här arbetar undersköterskor, gruppledare, Leva livet inspiratör, SPA-terapeut, mångsysslare och verksamhetschef. Sjuksköterska finns tillgänglig dygnet runt. Arbetsterapeut och fysioterapeut arbetar kommunövergripande dagtid.

Vårt arbete gör skillnad i de äldres vardag. Omsorgen präglas av en helhetssyn på människan och genomsyras av grundtanken att de äldre har förmåga att själva välja hur de vill leva sitt liv med stöd från personal. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för de äldre, närstående, personal och uppdragsgivare. Interna och externa utbildningar erbjuds. På Vigavägen finns engagerade medarbetare som alla arbetar efter nationella värdegrunden och Förenade Cares motto: Omtanke- Vänlighet- Service. 

Det finns ett SPA som erbjuder bad i bassäng, badkar, bastu samt massage av certifierad SPA terapeut. 

Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö med inflytande och delaktighet för våra medarbetare. Vår målsättning är att ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet.

 ARBETSUPPGIFTER

Du har ett arbetsgivaransvar och planerar, leder och handleder omvårdnadspersonal samt ansvarar för bemanning och schemaläggning. Som gruppledare arbetar du halva arbetstiden i omvårdnadsarbetet i ett kvalitetssäkrande och handledande syfte. Du leder även vissa möte. 

I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för verksamheten.

 KVALIFIKATIONER

Undersköterska med erfarenhet från demens, somatisk och geriatrisk vård. Du har erfarenhet i arbetsledande ställning. Meriterande är kunskap och erfarenhet av att registrera i kvalitetsregister Senior Alert och BPSD. Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift samt har god kännedom i dokumentation enligt SoL.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har de äldres bästa i fokus. Du är ansvarstagande, har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning. Digitalisering och välfärdsteknik är av intresse. 

Du har ett lösningsfokuserat och flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående, kollega och medarbetare. 

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas. Sysselsättningsgrad 75-100%.Schemalagd arbetstid dag, kväll och helg.  

LÖN

Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. 

TILLTRÄDE

190815 eller enligt överenskommelse. 

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

190607. Ansökningar behandlas löpande. 

ANSÖKAN

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. 

KONTAKTPERSON

Annika Sjöstedt, verksamhetschef 0701-669732

FACKLIG FÖRETRÄDARE 

Ann Svensson och Pia Karlsson, arbetsplatsombud Kommunal 0411-578603

Dela detta jobb

Gruppledare på Vigavägen i Köpingebro, 1-2 st

Förenade Care AB