halsojobb.se

Gruppledande sjuksköterska söks till Förenade Care Muskötvägen i Åkersberga

Ort
Utgår

2020-01-30

Ansök nu

Gruppledande sjuksköterska söks till Förenade Care Muskötvägen i Åkersberga

I Margretelund, Åkersberga har Förenade Care boendet Muskötvägen med totalt 66 lägenheter för personer med demenssjukdom och för personer med somatiskt omvårdnadsbehov. Här finns ett produktionskök med egen kock som lagar mat till de boende, goda smaker och dofter lyfter vårt hus varje dag. 

På Förenade Care Muskötvägen arbetar vi genom vår värdegrundsmodell och Leva Livet-koncept som stödjer den enskilde till en meningsfull dag och hälsosam livskvalitet. Wi-Fi finns tillgängligt och de boende har möjlighet att tillgodogöra sig teknik med stöd av personalen. Det egna köket erbjuder god hemlagad mat av hög kvalitet.

Personalteamet består av verksamhetschef, biträdande verksamhetschef, gruppledare med högskoleutbildning, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, omvårdnadspersonal, Leva Livet-inspiratör och team, kock, köksbiträde samt vaktmästare. 

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. 

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har arbetat ett antal år som sjuksköterska, är lugn och trygg i din arbetsroll, men vill gå vidare i karriären.  Du är innovativ, strategisk och har en vilja att arbeta med verksamhetsutvecklande frågor. Som person är du självständig och tydlig men lyhörd samt bidrar med en positiv anda på verksamheten. Du har vårdtagarnas bästa i fokus. 

Som gruppledare har du arbetsledande funktion för HSL- och SoL personal på ditt våningsplan. Du har nära samarbete med sjukgymnast, arbetsterapeut och omvårdnadspersonal.  I tjänsten ingår att du dagligen deltar i omvårdnadsarbetet i handledande och kvalitetssäkrande syfte. Du arbetar teambildande tillsammans med övriga medarbetare och har utvecklingssamtal och lönesamtal med den personal du är arbetsledande för.

I tjänsten ingår också kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med verksamhetschefen kommit överens om på verksamheten. Förenade Care är multisite certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du kommer att erbjudas utbildning i kvalitetledningssystemet.

Kvalifikationer
Du har svensk legitimation som sjuksköterska eller annan motsvarighet med högskoleutbildning, och har arbetat minst tre år gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. Du har ett flexibelt och kreativt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat och se helheten i verksamheten. Du skall ha en positiv människosyn med stor tillit till medarbetarna, utgå från att alla vill och kan ta ansvar.

Du som söker skall vara rehabiliteringsintresserad, ansvarstagande, flexibel och med god samarbetsförmåga och vara pedagogisk i din handledning av personal. Du skall ha god kännedom i dokumentation enligt HSL och ha god datakunskap. Meriterande är kunskap inom SoL samt erfarenhet i arbetsledande ställning.  Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare. 

För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift. 

Arbetstid/Varaktighet
75 % dagtid måndag till fredag med helgtjänstgöring var fjärde helg. Tillsvidareanställning. 
6 månaders provanställning tillämpas.

Tillträde 
Efter överenskommelse.

Lön
Månadslön. Kollektivavtal finns. 

Kontaktperson
Verksamhetschef Cecilia Engelbrecht
ceciliae@forenadecare.com

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV via mail enligt ovan.

Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande.

Dela detta jobb

Gruppledande sjuksköterska söks till Förenade Care Muskötvägen i Åkersberga

Förenade Care AB