halsojobb.se

-->

Grundutbildade sjuksköterskor till ME Intensivvård och Thoraxoperation

Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-02

Ansök nu

Grundutbildade sjuksköterskor till ME Intensivvård och Thoraxoperation

Har du ett intresse för avancerad intensivvård och vill ha möjlighet att utvecklas inom en högspecialiserad -och högteknologisk vårdmiljö? Nu söker vi grundutbildade sjuksköterskor som vill ingå i våra tvärprofessionella team inom IVA och THIVA.

Om oss

Inom medicinsk enhet (ME) Intensivvård och Thoraxoperation i Solna bedriver vi högspecialiserad intensivvård inom ett mycket brett spann, så som intensivvård till sepsispatienter, thoraxintensivvård, neurointensivvård, intensivvård efter multitrauma samt intensivvård under pågående tryckkammarbehandling.

Om tjänsten

Vi har sedan flera år haft grundutbildade sjuksköterskor anställda på THIVA - något som är ovanligt på intensivvårdsavdelningar. Erfarenheterna har varit goda och vi vill nu öppna upp för fler att få möjlighet att arbeta som grundutbildad sjuksköterska inom intensivvård.

I dina arbetsuppgifter som sjuksköterska i vår verksamhet ingår bland annat:

- Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska, såsom personlig omvårdnad, läkemedelshantering och övervakning av vitala parametrar
- Non-invasiv ventilation (NIV)
- Invasiva tryckmätningar och blodgasanalyser

Och självklart mycket mer. En viktig del i jobbet är även att bemöta patienter och anhöriga med respekt och empati samt att hantera situationer där patienter och anhöriga är i kris.

Vi erbjuder dig en unik chans att få fördjupade kunskaper om den svårt sjuka patienten. Du kommer att jobba i team jämte kollegor i form av sjuksköterskor, intensivvårdssjuksköterskor, undersköterskor, specialistläkare, fysioterapeuter, kuratorer och avdelningsassistenter, som alla jobbar tillsammans för patientens bästa.

När du börjar hos oss kommer du att få ett inskolnings- och utbildningsprogram där du får fördjupa dig inom många olika områden, som till exempel medicinteknik och hemodynamik.

Vi har även ett mentorsprogram och erbjuder möjlighet att få betald specialistutbildning om du väljer att vidareutbilda dig till intensivvårdssjuksköterska.

Självklart får du också ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Vi söker dig som känner dig trygg i ett arbete präglat av stort ansvar och oförutsägbara situationer. Du strukturerar och reflekterar kring ditt arbete, men är även beredd att omvärdera din plan utifrån de förutsättningar som finns i varje given stund. Du tar ansvar för patienter och dina arbetsuppgifter, säger ifrån om något är fel och agerar när något behöver göras. 

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn och vår vision Patienten först – tillsammans skapar vi bästa vården.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:
- Svensk sjuksköterskelegitimation samt minst ett års erfarenhet från slutenvården

Meriterande:

- Erfarenhet från akutvårds- och/eller hjärtsjukvårdsverksamhet

Varmt välkommen med din ansökan och hör gärna av dig om du har några frågor!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Utbildningsbevis 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) ansvarar för Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurs inom operation- och anestesi, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna.  

Vår utbildning av specialistsjuksköterskor inom anestesi, operation och intensivvård är den största inom Stockholms läns landsting. PMI har cirka 1600 medarbetare med verksamhet både i Huddinge och Solna. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Grundutbildade sjuksköterskor till ME Intensivvård och Thoraxoperation

Karolinska Universitetssjukhuset