halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Gipstekniker/undersköterska till Ortoped- och traumakirurgmottagningen i Solna

Ort
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Gipstekniker/undersköterska till Ortoped- och traumakirurgmottagningen i Solna

Välkommen att arbeta med oss på mottagningen för ortopedi, akut och traumakirurgi i Solna. På mottagningen bedrivs högspecialiserad vård inom fem patientflöden: akut ortopedi och traumatologi, akut kirurgi, ryggsjukdomar, artroplastik och extremitetsdeformitet samt muskuloskeletala tumörer.

Vi erbjuder
Ett omväxlande och spännande arbete med kompetenta kollegor i en lärande och utvecklande miljö. Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du ta del av förmåner som till exempel friskvårdsbidrag och/eller friskvårdstimme samt tillgång till vårt fina personalgym.

Om tjänsten
I rollen som gipstekniker/undersköterska kommer du att arbeta i team tillsammans med övriga gipstekniker, sjuksköterska, läkare, fysioterapeut och arbetsterapeut. Du kommer att möta patienter med frakturer, ryggsjukdomar, skelettdeformitet, kirurgiska trauman och multitrauma. I arbetet ingår förutom mottagningsarbete självständiga sutur- och sårmottagningar samt gipsbehandlingar. Våra arbetstider är måndag-fredag, dagtid. Vi ser positivt på om du är nyfiken på hela vårdkedjan och erbjuder rotationsmöjligheter för ökad kompetens till andra enheter inom verksamheten, tex Intensivakuten eller avd för Trauma, Akut kirurgi & akut ortopedi.

Vi söker
Vi är en arbetsgrupp som trivs ihop och ser fram emot att välkomna en ny kollega till oss. Vi söker dig som är nyfiken, intresserad av ortopedi och sugen på att lära dig mer. Du har ett gipsintresse, är kreativ och öppen för nya utmaningar.

Vi ser gärna att du kan ta snabba beslut och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är en ansvarskännande person med patientens bästa i fokus samt delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn.

 Kvalifikationer
Krav:

-Erfarenhet av att utföra gipsbehandlingar.
-Utbildad undersköterska, i form av examen från Omvårdnadsprogrammet (2500 gymnasiepoäng) eller Komvux vårdutbildning (minst 1350 poäng)  alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning.
-Flera års erfarenhet som undersköterska och goda kunskaper inom ortopedisk omvårdnad.

Meriterande:
-Gipsteknikerutbildning.
-Erfarenhet av mottagningsarbete och avancerad sårbehandling (ex undertrycksbehandling vid svårläkta sår).
-Erfarenhet av dokumentation i TakeCare.
-Utbildad HLR-instruktör.
-Erfarenhet av arbete med förrådskonceptet JIT.

Välkommen in med din ansökan!

Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se. Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation). På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-akut-och-reparativ-medicin/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Gipstekniker/undersköterska till Ortoped- och traumakirurgmottagningen i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset