halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

GHP Ortho Center Storängsbotten söker en erfaren anestesiläkare till ortopedisk dagkirurgi

Ort
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

GHP Ortho Center Storängsbotten söker en erfaren anestesiläkare till ortopedisk dagkirurgi

GHP Ortho Center Storängsbotten är en privat ortopedklinik lokaliserad på Gärdet, Stockholm. Verksamheten utreder, diagnosticerar, behandlar och följer upp patienter med ortopediska sjukdomstillstånd i axel, armbåge, höft, knä och fot.

Nu söker vi en erfaren specialistläkare inom anestesi till teamet på vår dagkirurgiska verksamhet.

KVALIFIKATIONER

Vem är du?

Vi söker dig som är färdig specialistläkare inom anestesi. Du är prestigelös och uppskattar i hög grad teamarbete. Du skall självständigt kunna strukturera och organisera arbetet efter verksamhetens behov och kapacitet samt kunna arbeta i varierande tempo

Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter som pre och postoperativa åtgärder vid ortopedisk dagkirurgi. Då vi är en liten enhet kommer du att arbeta tätt tillsammans med anestesisjuksköterskorna på avdelningen och även vara behjälplig i deras verksamhet

Anställningsvillkor:

  • Anställningsform: Tillsvidare
  • Tillträde: Enligt överenskommelse senast 2022-10-20
  • Lön: Individuell lönesättning
  • Kollektivavtal finns
  • Provanställning i 6 månader tillämpas

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 800 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige och Danmark. GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass. 

Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”. 

Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne och Köpenhamn.

Dela detta jobb

GHP Ortho Center Storängsbotten söker en erfaren anestesiläkare till ortopedisk dagkirurgi

GHP Specialty Care AB