halsojobb.se

Geriatriker/Allmänläkare/Internmedicinare till geriatriska kliniken i ...

Företag Tiohundra AB
Ort
Utgår

2019-12-20

Ansök nu

Geriatriker/Allmänläkare/Internmedicinare till geriatriska kliniken i ...

Välkommen till oss! Vi arbetar aktivt med kvalitet och utveckling – i januari 2020 startar vi exempelvis upp ett sjukhusanslutet mobilt hemsjukvårdsteam. Här får du stor möjlighet att påverka vad du vill fylla dina arbetsdagar med och i vilken omfattning du önskar arbeta.

Om oss
 Norrtälje sjukhus är ett akutsjukhus med specialistvård inom internmedicin, kirurgi, ortopedi, gynekologi, geriatrik, ögon och öron- näsa- och hals. Vi har en akutmottagning, fyra vårdavdelningar, fullt utrustad HIA/IVA, röntgenavdelning, klinisk fysiologi, endoskopi, med mera. Patientsäkerhetsarbete och kvalitet är viktigt för oss och här finns öronmärkta medel för utveckling och forskning.
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  

Om tjänsten
Geriatriska kliniken bedriver akutgeriatrik och rehab på egen vårdavdelning. Vi har osteoporosmottagning med frakturkedja samt kognitiv mottagning. Vi ansvarar även för läkarinsatserna på Kortidsboende och SäBo inom Tiohundra . Vi bedriver basal hemsjukvård. Kliniken har ett mycket nära samarbete med Medicinkliniken . Det finns möjlighet till frivillig jourverksamhet. Kliniken kommer också ansvara för ett sjukhusanslutet mobilt hemsjukvårdsteam med planerad start i januari 2020. Handledning av yngre läkare ingår och kliniken har fyra ST-läkare varav tre av ST-tjänsterna är tillsatta besatta.
Vi är mycket flexibla vad gäller anställningens arbetsinnehåll och har möjligheter att anpassa tjänstgöringens innehåll. Du erbjuds möjlighet till heltid/deltid och även i övrigt anpassad arbetstid.

Om dig
 Vi söker dig som har specialistkompetens inom geriatrik, allmänmedicin eller internmedicin. Du har god samarbetsförmåga samt har intresse för utvecklingsarbete.
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

 

Dela detta jobb

Geriatriker/Allmänläkare/Internmedicinare till geriatriska kliniken i ...

Tiohundra AB