halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Galaxen Bygg växer och behöver fler koordinatorer! Välkommen att söka tjänsten om du vill bidra till ett hållbart arbetsliv i byggsektorn.

 

Vill du bidra till ett bättre samhälle genom att hjälpa företag att ta tillvara kompetens och samtidigt stötta människor att ta sig tillbaka till yrkeslivet? Vill du hjälpa arbetsgivare och arbetstagare att lyckas i rehabiliteringsarbetet? Vill du öka kunskaperna om arbetsmiljö och hälsa och bidra till ett hållbart arbetsliv i byggsektorn? Då ska du läsa vidare. Till Västerås och Uppsala söker vi Koordinator rehabilitering/rekrytering.

Om Galaxen Bygg
Galaxen Bygg verkar inom följande verksamhetsområden:

 • Rekrytering & Rehabilitering: Vi underlättar i rehabiliteringsarbetet för chefer, HR och medarbetare genom att identifiera behov, coacha, planera och följa upp. Vi hjälper även personer till rätt arbete och arbetsgivare att hitta rätt kompetens inom byggsektorn. Vi skapar möjligheter till anpassade anställningar för personer med en funktionsnedsättning som har en bakgrund inom bygg.

 • Arbetsmiljö & Hälsa: På uppdrag av branschen erbjuder vi utbildningar och föreläsningar inom till exempel Organisatorisk och social arbetsmiljö (OSA) och Ergonomi. Vi träffar även flertalet av alla elever på gymnasiets byggprogram varje år för att informera om arbetsmiljö, säkerhet och hälsa.

Arbetsuppgifter

Du kommer att få arbeta med båda våra verksamhetsområden. Det innebär att du ska skapa och behålla goda relationer med både arbetsgivare och samverkansparter, sälja in våra tjänster och hitta lämpliga arbeten. Du bygger upp nätverk, håller i informationsmöten, ansvarar för att hantera olika typer av avtal och följer upp personer i sina anställningar. Den största delen av din arbetstid är du därför ute hos kunder och samverkansparter för att stötta, informera, följa upp och utbilda – allt i syfte att bidra till kompetensförsörjning och ett hållbart arbetsliv i byggbranschen.

Delar av arbetet utförs i samverkan med arbetsgivarorganisationer, fackliga organisationer, Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan.

Vem är du?

 • som person är du engagerad och vill göra skillnad

 • du behöver vara självgående och lösningsorienterad

 • du är mål- och resultatinriktad

 • du trivs i en koordinerande roll

 • du behöver tycka om och ha vana att stå inför publik

 • du har minst 5 års arbetslivserfarenhet

 • du har körkort och tillgång till egen bil

 • meriterande med goda kunskaper inom ergonomi

 • meriterande med högskoleutbildning

 • meriterande med kunskap om byggbranschen

Placeringsort: Uppsala respektive Västerås

Båda tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med 6 månaders provanställning.

För frågor kontakta: regionchef Anna Wiklund 08-656 09 03 eller facklig representant Henrik Gustafsson 063-13 35 91

Ansök senast den 27/1 2022 via e-post till ansokan@galaxenbygg.se

Galaxen Byggs vision är ett hållbart arbetsliv i byggsektorn. Vi bidrar till hälsa och kompetens i byggsektorn genom att matcha till jobb, stötta vid introduktion och rehabilitering samt utbilda inom arbetsmiljö och hälsa. Galaxen Bygg grundades 1986 och ägs av Bravida, Byggföretagen, JM, NCC, Måleriföretagen, Peab och Skanska. Galaxen Bygg är rikstäckande med kontor från Malmö i söder till Luleå i norr. Läs mer på galaxenbygg.se.

Galaxen Bygg växer och behöver fler koordinatorer! Välkommen att söka tjänsten om du vill bidra till ett hållbart arbetsliv i byggsektorn.

Företag Galaxen Bygg
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-27

Ansök nu

Dela detta jobb