halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fysioterapeut till Stockholm Spine Center

Ort
Utgår

2022-07-30

Ansök nu

Fysioterapeut till Stockholm Spine Center

GHP Stockholm Spine Center söker en fysioterapeut till klinikens ryggkirurgiska verksamhet. Uppdraget är fördelat på tre områden: sambedömning med ryggkirurg vid nybesök, omhändertagande av nyopererade patienter på vårdavdelningen samt preoperativ information och postoperativ rehabilitering. Vi arbetar inom Region Stockholm Vårdval ryggkirurgi.

Du arbetar i en grupp med flera fysioterapeuter som är en egen enhet inom kliniken. Du har omväxlande arbetsuppgifter och mycket patientkontakt både vid besök och per telefon. Du är en viktig kugge i det nära samarbetet med läkare och mottagningspersonal med målet att fortsätta leverera patientnöjdhet i topp och operationsresultat i världsklass här på Stockholm Spine Center.

Arbetet utförs till stor del på Löwenströmska Sjukhuset i Upplands Väsby men med möjlighet att även arbeta i våra lokaler på Karlavägen 108 i Stockholm.

Rekrytering sker löpande.

Anställningsvillkor:

- Anställningsform: tillsvidare, 40 timmar/ vecka

- Tillträde: Snarast. Enligt överenskommelse.

- Lön: Individuell lönesättning

Vi erbjuder:

- Trevlig arbetsplats

- Generösa ledigheter

- Förmånlig tjänstepension

- Friskvårdsbidrag

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har arbetat ett antal år som fysioterapeut och har fördjupade kunskaper och erfarenhet inom något av områdena ortopedi, långvarig smärta, ryggproblematik samt gärna erfarenhet av att arbeta med pre- och postoperativ verksamhet. Vi ser gärna sökande med specialistkompetens men det är inget krav. Att vara trygg i sin roll och kunna behärska differentialdiagnostik är en förutsättning för arbetet hos oss.

Särskilt meriterande är

- Erfarenhet av bedömning av - och träningsupplägg postoperativt för - personer med långvarig smärta i rygg och nacke.

- Vidareutbildning inom OMT, MDT, Smärta

- Fördjupad kunskap inom beteendemedicin, kronisk smärta.

  • En spännande och utvecklande specialistmiljö

  • Hos oss är ALLTID kvalitén och patienten i fokus

  • Nära till beslut, bra idéer blir snabbt verklighet

  • Mål: Ledande i varje specialistområde vi verkar

  • Vi arbetar med effektiva och optimerade processer

  • Erfaren personal och stor kunskap internt

OM FÖRETAGET

GHP Stockholm Spine Center är Sveriges största ryggklinik. Vår vision är att skapa förebilden för multiprofessionell behandling av rygg- och nackbesvär. Vi strävar efter att vara den kompletta ryggkliniken med en integrerad vårdkedja – från kirurgi till rehabilitering. Sedan 2014 bedriver vi multimodal smärtrehabilitering enligt vårdval ”långvarig smärta med eller utan samsjuklighet samt stress”. Verksamhetens arbete utvärderas kontinuerligt med hjälp av NRS (Nationella Registret över Smärtrehabilitering) och våra resultat är bland de bästa i Sverige. Vår mottagning är belägen centralt i Stockholm i kontorskvarteret Garnisonen, nära tunnelbana och andra kommunikationer. Vi har egna träningslokaler med modern träningsutrustning.

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.

Malin Lager | Kontaktperson

 Skicka email

Dela detta jobb

Fysioterapeut till Stockholm Spine Center

GHP Specialty Care AB