halsojobb.se

-->

Fysioterapeut till Intensivvården i Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-18

Ansök nu

Fysioterapeut till Intensivvården i Solna

Är du en erfaren fysioterapeut med intresse för akutsjukvård och utvecklingsarbete? Eftersom vår hjärta/kärlspecialist med placering inom Thoraxintensiven (THIVA) går vidare mot nya utmaningar, söker vi nu en nyfiken och kompetent efterträdare.

Vi erbjuder

Inom Funktionsområde Arbetsterapi och fysioterapi möter du engagerade och kunniga chefer och kollegor och en stimulerande arbetsmiljö. Du erbjuds ett utmanande arbete där du möter de allra svårast sjuka patienterna och får möjlighet att lära dig mycket inom hjärta/kärl och intensivvård.

Hos oss får du chansen att utveckla vården för våra patienter, möjlighet till stort erfarenhetsutbyte med kollegor samt erfarenhet av att arbeta i multiprofessionella team genom bland annat internutbildningar och utvecklingsprojekt.

Om tjänsten

Intensivvårdsenheten har uppdrag inom IVA, neuro-IVA, thoraxintensiven och postop. Intensivvårdsavdelningarna har ett högt patientflöde och är en teknikintensiv arbetsmiljö. Arbetet innebär tätt samarbete med teamet av intensivvårdssjuksköterskor, intermediärsjuksköterskor, undersköterskor och läkare. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. bedömningar, tidig mobilisering och avancerad andningsvård.

På THIVA är den huvudsakliga patientgruppen personer som genomgått klaff- eller kranskärlskirurgi. Här vårdas även patienter som till exempel lider av akut hjärtsvikt och är i behov av mekaniskt cirkulationsstöd såsom ECMO eller LVAD.

Tillträde för tjänsten sker enligt överenskommelse och provanställning kan komma att bli aktuellt. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vi söker 

Vi söker dig som tar eget ansvar för ditt arbete, gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat. Du samarbetar med dina kollegor för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs, men också att be om hjälp när så krävs. För att bli framgångsrik i rollen ser vi även att det är viktigt att du litar på din egen förmåga och vågar agera efter egen övertygelse. Du har stort intresse för ett patientnära vård- och behandlingsarbete, klinisk forskning, utveckling och undervisning.  

Ansvar, medmänsklighet och helhetssyn är Karolinskas vägledande värdeord gällande attityd och bemötande, och kompetenser som vi självklart hoppas du som söker delar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

  • Legitimerad fysioterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård
  • Specialisering inom intensivvård, hjärta/kärl eller respiration är önskvärt

Om rekryteringsprocessen

Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

  1. Personligt brev
  2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter samt övriga meriter)
  3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall) såsom yrkeslegitimation och bevis om specialistkompetens

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Funktion Hälsoprofessioner samlar arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kuratorer, logopeder och psykologer i en gemensam funktion. Genom vår organisering kan vi erbjuda högspecialiserad och innovativ vård till olika patientgrupper med samordnade patientcentrerade insatser utmed hela patientflödet. Funktion Hälsoprofessioner arbetar i vårdteam med alla patientgrupper.  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Fysioterapeut till Intensivvården i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset