halsojobb.se

-->

Fysioterapeut till hjärtöppenvården i Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Fysioterapeut till hjärtöppenvården i Huddinge

Är du en erfaren fysioterapeut med intresse för hjärtsjukvård, forskning och utveckling? Karolinska Universitetssjukhusets Hälsoprofessioner söker nu en ny kollega som vill vara med och driva verksamheten inom hjärtrehabilitering framåt!

Vi erbjuder

Inom Funktionsområde Arbetsterapi och fysioterapi möter du engagerade och kunniga chefer och kollegor och en stimulerande arbetsmiljö. Du erbjuds ett utmanande arbete där du möter patienter med ett brett spektrum av hjärtåkommor i subakut och kroniskt skede. 

Hos oss får du chansen att utveckla vården för våra patienter, möjlighet till stort erfarenhetsutbyte med kollegor samt erfarenhet av att arbeta i multiprofessionella team genom bland annat internutbildningar och verksamhetsnära utvecklingsprojekt.

Om tjänsten

Som fysioterapeut med uppdrag inom hjärtöppenvården kommer du att möta vuxna patienter med hjärtinfarkt, hjärtsvikt, medfödda hjärtfel samt patienter med hjärtpump. Mötena hålls både enskilt och i grupp. Vi har en stor gruppverksamhet i vårt rymliga gym och konditionshall, som bedrivs i nära samarbete med undersköterskor.

Inom enheten finns erfarna kollegor som jobbar med både sluten- och öppenvård. Tjänsten är främst inriktad på öppenvård, men kan även komma att innefatta tjänstgöring i slutenvård samt helgtjänstgöring.

Annonsen avser en tillsvidaretjänst på heltid (40 h/vecka), med möjlighet till diskussion om förändrad arbetsgrad. Tillträde enligt överenskommelse. För dig som önskar finns möjlighet att kombinera egna studier eller forskning med klinisk verksamhet.

Provanställning kan komma att tillämpas. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vi söker 

Vi söker dig som tar eget ansvar för ditt arbete, gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat. Du samarbetar med dina kollegor för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs, men också att be om hjälp när så krävs. För att bli framgångsrik i rollen ser vi även att det är viktigt att du litar på din egen förmåga och vågar agera efter egen övertygelse. Du har stort intresse för ett patientnära vård- och behandlingsarbete, klinisk forskning, utveckling och undervisning.  

Ansvar, medmänsklighet och helhetssyn är Karolinskas vägledande värdeord gällande attityd och bemötande, och kompetenser som vi självklart hoppas du som söker delar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

  • Legitimerad fysioterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård
  • Specialistutbildning inom hjärt-kärlsjukdomar är meriterande

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

  1. Personligt brev
  2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter samt övriga meriter)
  3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall) såsom yrkeslegitimation och bevis om specialistkompetens

Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Funktion Hälsoprofessioner samlar arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kuratorer, logopeder och psykologer i en gemensam funktion. Genom vår organisering kan vi erbjuda högspecialiserad och innovativ vård till olika patientgrupper med samordnade patientcentrerade insatser utmed hela patientflödet. Funktion Hälsoprofessioner arbetar i vårdteam med alla patientgrupper.  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Fysioterapeut till hjärtöppenvården i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset