halsojobb.se

Fysioterapeut till GHP Idrottscentrum

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Fysioterapeut till GHP Idrottscentrum

GHP Idrottscentrum är en klinik med en tydlig idrottsmedicinsk inriktning. En viktig del av verksamheten består i rehabilitering av symtom från rörelseapparaten kopplat till idrottande.

På kliniken har du som fysioterapeut stöd av läkare på plats samt möjlighet till ultraljudsdiagnostik.

Ansvarig för kliniken, Per ”Pliggen” Andersson, läkare för Sveriges Olympiska Kommitté, har bred erfarenhet inom idrottsmedicin via sitt mångåriga arbete med olympier och svenska skidlandslaget. Detta skapar också stora möjligheter till vidareutbildning inom området. Stor vikt läggs på din vilja att utvecklas inom idrottsmedicin samt din förmåga att arbeta i team. Vi ser gärna att du är specialiserad fysioterapeut.

Varmt välkommen med din ansökan!

  • En spännande och utvecklande specialistmiljö

  • Hos oss är ALLTID kvalitén och patienten i fokus

  • Nära till beslut, bra idéer blir snabbt verklighet

  • Mål: Ledande i varje specialistområde vi verkar

  • Vi arbetar med effektiva och optimerade processer

  • Erfaren personal och stor kunskap internt

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.
Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Sanna Wilgodt | Kontaktperson
Skicka email

Dela detta jobb

Fysioterapeut till GHP Idrottscentrum

GHP Specialty Care AB