halsojobb.se

Fysioterapeut till äldreboende i Glimåkra/Skånes Fagerhult

Ort
Utgår

2021-10-22

Ansök nu

Fysioterapeut till äldreboende i Glimåkra/Skånes Fagerhult

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 400 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Nu söker vi en Fysioterapeut till två av vår verksamheter, Solhaga och Solglimman.

Solhaga är ett profilboende som riktar sig till personer som har demenssjukdom med framträdande personlighetsförändringar och till personer med psykiska funktionsnedsättningar som önskar en säker och trygg miljö där de kan bo och utvecklas. Enheten har 49 lägenheter med heldygnsomsorg.

Solglimman är ett vård- och omsorgsboende för personer med demenssjukdom eller omvårdnadsbehov, med 25 lägenheter med heldygnsomsorg.
Uppdraget är att skapa ett aktivt boende för äldre med inriktningen vardagsrehabilitering och ett rikt utbud av aktiviteter och social gemenskap. 

Solhaga ligger i Skånes Fagerhult (Örkelljunga kommun) och Solglimman ligger i Glimåkra (Östra Göinge kommun).

Beskrivning av kvalifikationer:

För att motsvara de kompetenskrav som vi ställer på dig är det en förutsättning att du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet inom äldreomsorgen. Du är intresserad av att jobba i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Du har ett nära samarbete med arbetsterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal och är en del i verksamhetens kvalitetsråd och ledningsgrupp. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga och är trygg i en arbetsledande roll. Du ska ha erfarenhet och god kunskap i att jobba med systematiskt kvalitetsarbete. 

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet 50% med tjänstgöring dag delas mellan Solglimman och Solhaga. Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Solhaga/Solglimman kontakta: Verksamhetschef, Luiza Gashi 

Mail: luiza.gashi@ansvarochomsorg.se 

Telefon: 0767-77 01 25

Dela detta jobb

Fysioterapeut till äldreboende i Glimåkra/Skånes Fagerhult

A&O Ansvar och Omsorg