halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fysioterapeut till äldreboende i Bergshamra och Sollentuna.

Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Fysioterapeut till äldreboende i Bergshamra och Sollentuna.

boende.jpeg

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en fysioterapeut till våra verksamheter Tryggheten och Ribbingsbacke. Tjänsten är en heltid som delas 50/50 mellan två boenden.

Tryggheten är ett äldreboende i området Bergshamra (Solna)med 31 lägenheter fördelat på två avdelningar. Lägenheterna är stora, ljusa och mellan 46-62 kvm beroende på om de är ettor eller tvåor. Varje lägenhet har eget kök och badrum.

Tryggheten har djur- och natur som profil vilket innebär att djur är välkomna till verksamheten. Vi har även aktiviteter kopplade till detta och särskild personal som har kunskap kring djur- och natur.

I närområdet finns trevlig natur och promenadstråk, exempelvis kring Brunnsviken. Närhet till busslinje 509,503 samt gångavstånd till tunnelbana.

Ribbingsbacke ligger i Sollentuna nära Edsbergs centrum. Boendet är byggt 2006 i en hemlik miljö.
Det finns 48 trevliga lägenheter uppdelat på tre plan med små avdelningar om åtta boende. Vi har två avdelningar för omvårdnad och fyra avdelningar för personer med demenssjukdom. På varje enhet finns trivsamma gemensamma utrymmen för måltider och samvaro.

 

Beskrivning av kvalifikationer:

För att motsvara de kompetenskrav som vi ställer på dig är det en förutsättning att du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet inom äldreomsorgen. Du är intresserad av att jobba i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Du har ett nära samarbete med arbetsterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal och är en del i verksamhetens kvalitetsråd och ledningsgrupp. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga och är trygg i en arbetsledande roll. Du ska ha erfarenhet och god kunskap i att jobba med systematiskt kvalitetsarbete. 

 

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet med tjänstgöring på 100% uppdelat på två enheter.  Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Tryggheten och Ribbingsbacke  kontakta: 

Enhetschef, Maja Amigo Korpi

Mail: maja.korpi@ansvarochomsorg.se 

Telefon: 0734-367873

Dela detta jobb

Fysioterapeut till äldreboende i Bergshamra och Sollentuna.

A&O Ansvar och Omsorg