halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fysioterapeut till Akka Rehab, Västerhaninge

Företag Prima Vård AB
Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Fysioterapeut till Akka Rehab, Västerhaninge

Dina arbetsuppgifter:
Som fysioterapeut hos oss fyller du en viktig funktion då du ofta är första instans för patienter med besvär i rörelse/stödjeorganen. Du kommer att ägna din tid till individuella mottagningsbesök och vid intresse finns även möjlighet till gruppverksamheter och hemrehabilitering. Samarbete med övriga medarbetare ser vi som en självklarhet i vår strävan att på bästa sätt hjälpa varandra och våra patienter. Vi arbetar tvärprofessionellt inom enheten och har ett pågående arbete för att ytterligare öka samverkan med närliggande Akka Hälsocentral, men även med andra vårdgivare och aktörer i närområdet.
 
Din profil:
Vi söker dig som är legitimerad fysioteraoeut, som är initiativtagande, positiv, flexibel, och har lätt för att samarbeta. För oss är tillgänglighet, kvalitet och bemötande väldigt viktigt. Tidvis kan arbetsbelastningen vara hög, varför det också är viktigt att du klarar av ett högt tempo och kan prioritera bland arbetsuppgifterna. Vi har en mycket god arbetsmiljö och lägger stor vikt vid att nya medarbetare ska vilja vara med och bidra till denna.
Du trivs i en dynamisk miljö på en mottagning där du vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med det övriga teamet. 
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Det anses meriterande om du har specialistutbildning samt har vana att arbeta i TakeCare.
 
Vi erbjuder dig:
- Eget behandlingsrum

- Flexibel arbetstid

- En mindre och mer familjär arbetsplats med hög grad av individuell frihet och korta beslutsvägar
- Deltagande i enhetens internutbildningar men även externa utbildningar utifrån ditt egna intresse för vidareutveckling
- Möjlighet till deltagande i utvecklings- och förbättringsarbete
- Friskvårdsbidrag

- Tillgång att träna i våra lokaler

Anställning och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Tillträde under hösten 2022 eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Stina Jonsson via mail stina.jonsson@akkahc.se.

Dela detta jobb

Fysioterapeut till Akka Rehab, Västerhaninge

Prima Vård AB