halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fysioterapeut/sjukgymnast till Hälso- och sjukvårdsenheten

Företag Mjölby kommun
Ort
Utgår

2022-07-03

Ansök nu

Fysioterapeut/sjukgymnast till Hälso- och sjukvårdsenheten

Om arbetsplatsen

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med drygt 28 000 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på äldreboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv.

Är du nyutbildad fysioterapeut och önskar påbörja din karriär inom en trygg och erfaren arbetsgrupp med bra gemenskap? Eller är du en mer erfaren fysioterapeut som vill vara med och utveckla vår kommunala hälso -och sjukvård in i framtiden? Vi behöver bli fler, vill Du bli en av oss?

Omsorgs- och socialförvaltningen har ett tydligt uppdrag - vi finns till för människor. Genom våra tjänster bidrar vi till ett självständigt och aktivt liv med meningsfull sysselsättning. Utveckling och trygghet i vardagen är vår drivkraft. Vår gemensamma målbild är att skapa bra välfärdstjänster för alla. Det förutsätter ett stort och kunnigt engagemang. Likaså modiga satsningar på innovativ teknik i framkant.

På Hälso- och sjukvårdsenheten ansvarar vi för att erbjuda en god hälso- och sjukvård med medborgarens behov i centrum. Vi arbetar inom omsorgs- och socialförvaltningens olika verksamheter såsom bland annat på boenden med särskildservice, korttidsboenden, daglig verksamhet samt med rehabilitering och hjälpmedelsförskrivning i ordinärt boende. Organisationen är mitt i en utvecklingsfas utifrån att bygga framtidens kommunala hälso- och sjukvård, där ännu mer fokus ska läggas på tvärprofessionellt samarbete i team samt att arbeta preventivt och möta behoven i omställningen till Nära vård.

 

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss kommer du ha ett varierat uppdrag där du erbjuder våra medborgare en trygg, säker och personcentrerad vård utifrån kommunens hälso- och sjukvårdsuppdrag. I din roll ansvarar du bland annat för bedömning, behandling och träning samt förskrivning och utprovning av hjälpmedel i syfte att främja hälsa. Det ingår även att journalföra de insatser som planeras, genomförs och utvärderas i vårt journalföringssystem Procapita/Lifecare.

Då du kommer att träffa människor inom olika målgrupper med varierande behov, i både hemmiljö och på våra särskilda boenden, kommer arbetsuppgifterna att vara varierande.

Arbetet består till stor del av ett nära samarbete med olika professioner och aktörer så som arbetsterapeuter, sjuksköterskor, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal. Du kommer även att handleda omvårdnadspersonal i olika vårdsituationer exempelvis vid förflyttningar samt hantering av hjälpmedel.

Verksamheterna är utspridda inom kommunen, men du kommer att utgå från vår gemensamma lokal, vilket ger ett gott kollegialt stöd i det dagliga arbetet. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag, med möjlighet till flexibilitet i arbetstiderna utifrån verksamhetens behov.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att ha arbetat inom kommunal hälso- och sjukvård. Du har en god datavana och kommunicerar väl på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Uppdraget förutsätter att du som person är ansvarsfull, kommunikativ och flexibel samt har ett lösningsinriktat arbetssätt. Utveckling och förändringar ses som utmaningar. Du har ett helhetsperspektiv och en god förståelse för uppdraget samt förmågan att arbeta hälsoinriktat med kommunens medborgare i fokus. Vidare ser vi att du har god samarbetsförmåga och kan bidra till engagemang i vår arbetsgrupp. Du uppskattar att arbeta i team samtidigt som du är bekväm med att ta eget ansvar och arbeta självständigt.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och roligt arbete där ingen dag är den andra lik. Vill du vara med och utvecklas samt utveckla framtidens hälso- och sjukvård med oss?
Tveka inte, skicka in din ansökan till oss redan idag.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2022-09-01
Eller enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

 

Ansökan

Ansök senast: 2022-07-03

Referensnummer: C91771

 

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

 

Kontakt

Jenny Jonsson
Enhetschef
010-234 62 88
jenny.jonsson@mjolby.se

Hanna Bergkvist
Enhetschef
010-234 63 69
hanna.bergkvist@mjolby.se

Dela detta jobb

Fysioterapeut/sjukgymnast till Hälso- och sjukvårdsenheten

Mjölby kommun