halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Målet med hemsjukvården är god och säker vård där patienterna känner sig trygga, delaktiga och väl bemötta. Hemsjukvården planeras utifrån geografiska områden uppdelat i multiprofessionella team med distriktssköterskor/sjuksköterskor, fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter och undersköterskor.

Hemsjukvården på Gotland är en enhet med driv och hög utvecklingstakt, där varje yrkeskategori är viktig för att tillgodose patientens behov av sjukvård och rehabiliteringsinsatser.

Arbetsuppgifter

Då en av våra fysioterapeuter går vidare till nya utmaningar söker vi en fysioterapeut/sjukgymnast till hemsjukvården i ordinärt boende i Visby.
Uppdraget innebär att du deltar aktivt i patienternas planering och utför rehabiliteringsinsatser i hemmet. Vår största målgrupp är äldre, men alla åldrar kan förekomma.

Arbetsuppgifterna innefattar bedömning, behandling och uppföljning av fysioterapeutiska/sjukgymnastiska insatser inom hemsjukvården. Jobbet utförs i nära samarbete med arbetsterapeut, distriktssköterskor/sjuksköterskor och hemtjänst/omvårdnadspersonal samt även samverkan med andra aktörer till exempel biståndshandläggare. En stor del av arbetet består av handledning och instruktioner till vårdpersonal i vardagsrehabiliterande åtgärder.

Vi värnar om en god arbetsmiljö och ger stor möjlighet att påverka arbetstider och sysselsättningsgrad.

Kvalifikationskrav

Du som söker är fysioterapeut/sjukgymnast med svensk yrkeslegitimation. Vi söker dig som har stort intresse för utvecklingsarbete och rehabilitering i hemmet.

Då det i rollen ingår dokumentation och utbildning/handledning av omvårdnadspersonal är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt att du har goda datorkunskaper.

Eftersom vi arbetar i tvärprofessionella team är det bra om du har vana vid och trivs med teamarbete.

Arbetet ställer krav på din förmåga att kunna planera den egna dagen, prioritera arbetsuppgifter, göra självständiga bedömningar men även att kunna samarbeta med kollegor och omvårdnadspersonal. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vana vid rehabiliteringsinsatser i hemsjukvård är meriterande.

Körkort erfordras.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning

Placering
Hemsjukvården, Socialförvaltningen

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Tillträde/varaktighet
2020-03-01 eller enligt överenskommelse.

Kontakt

Helene Lundgren
Enhetschef
0498-204224

Josefina Cederholm
Facklig representant, Leg sjukgymnast
0498 - 20 44 16

Ansökan

Referensnummer
A917516

Sök senast
2019-12-15

Övrigt
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Mer information om arbetsplatsen 

Logga

Fysioterapeut/­sjukgymnast hemsjukvård

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Dela detta jobb