halsojobb.se

Fysioterapeut/Sjukgymnast Bergsunds vårdboende Södermalm

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-09

Ansök nu

Fysioterapeut/Sjukgymnast Bergsunds vårdboende Södermalm

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 16 000 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård.

Bergsunds vård- och omsorgsboende går över till privat drift från den 21 maj 2019 på uppdrag av Södermalms stadsdelsförvaltning. Uppdraget är att skapa ett aktivare boende för äldre med inriktningen vardagsrehabilitering och ett rikt utbud av aktiviteter och social gemenskap. Verksamheten har somatisk- och demens inriktning och omfattar 123 lägenheter med heldygnsomsorg. Bergsund ligger centralt beläget vid Hornstull på Södermalm med goda kommunikationer och närhet till det mesta.

Arbetsterapeutens roll :

Beskrivning av kvalifikationer:
För att motsvara de kompetenskrav som vi ställer på dig är det en förutsättning att du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet inom äldreomsorgen. Du är intresserad av att jobba i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper. Du ska ha erfarenhet och god kunskap i det systematiska kvalitetsarbetet.

Tjänsten om fattar 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas

Mer information om A&O Temabo hittar du på www.ansvarochomsorg.se

Dela detta jobb

Fysioterapeut/Sjukgymnast Bergsunds vårdboende Södermalm

A&O Ansvar och Omsorg