halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Habiliteringen vänder sig till personer med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsvariationer. Funktionsmedvetande och vardagligt fungerande utgångspunkt i vårt arbete. 
Habiliteringens uppdrag avser teambaserat arbete där teamen består av fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator, psykolog, logoped och specialpedagog. Vi har två barn- och ungdomsteam varav ett är mer inriktat kring motorisk och ett kring kognitiv habilitering samt ett vuxenteam för personer över 18 år. 
Habiliteringen, som ingår i hälso- och sjukvårdsförvaltningen inom Region Gotland, är belägen i Visby men har hela ön som upptagningsområde. Ö-läget medför att verksamheten måste kunna erbjuda en bredd vad gäller såväl kompetens som utbud. Vi finns i fina lokaler i centrala Visby och har ett nära samarbete med övriga vårdgrannar.

Arbetsuppgifter

Fysioterapeutens specifika arbetsuppgifter är:

• att göra sjukgymnastiska utredningar, behandlingar, bedömningar och att utifrån detta
ge instruktion och information till patienten och dennes nätverk.
• att förskriva och i samarbete med annan personal prova ut, anpassa och ge en gedigen introduktion till hjälpmedlet.

Du kommer företrädesvis att arbeta med vuxna och deras nätverk, men det kan även förekomma att du får jobba med barn och ungdomar. Arbetet sker i nära samverkan med övriga professioner i teamet. Vi erbjuder dig stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter, trevlig arbetsmiljö och handledning.

Kvalifikationskrav

Du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. 
Erfarenhet från habilitering eller annan erfarenhet av målgruppen är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
Körkort erfordras.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Ylva Rosvall
Enhetschef
0498-268538
Linda Hertzman Söderstrand
Sjukgymnast
0498-268703
Logga

Fysioterapeut/­sjukgymnast

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb