halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fysioterapeut och/eller Arbetsterapeut till A&Os enheter i Falun

Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Fysioterapeut och/eller Arbetsterapeut till A&Os enheter i Falun

boende.jpeg

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en fysioterapeut och eller arbetsterapeut till våra verksamheter i Falun: Daljunkaregården, hög omvårdnad, Norshöjden, demensboende och Korsnäsgården, demensboende. Man utgår från: Norshöjden.

Beskrivning av kvalifikationer:

Våran Arbetsterapeut Linda och Fysioterapeut Robin behöver få lite semester i sommar och söker nu en vikarierande kollega under sommaren. För att motsvara de kompetenskrav som vi ställer på dig är det en förutsättning att du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och eller Legitimerad Arbetsterapeut gärna med erfarenhet inom äldreomsorgen. Du är intresserad av att jobba i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Du har ett nära samarbete med sjuksköterskor och omvårdnadspersonal. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga och är trygg i en arbetsledande roll. 

Körkort och datorvana är ett krav, företaget har bil. Tjänsten är ett sommarvikariat på 75 - 100 % mellan 2022-06-13 - 2022-08-12 (v 24-32)

Meriter: Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt: Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning hos oss kontakta: 

Verksamhetschef Korsnäsgården, Kicki Angeria Almgren 

Mail: kristina.a.almgren@ansvarochomsorg.se 

Telefon: 076-016 55 91

Dela detta jobb

Fysioterapeut och/eller Arbetsterapeut till A&Os enheter i Falun

A&O Ansvar och Omsorg