halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fysioterapeut med lymfterapeututbildning eller intresse för lymfologi till Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Ort
Utgår

2022-07-18

Ansök nu

Fysioterapeut med lymfterapeututbildning eller intresse för lymfologi till Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Är du en erfaren fysioterapeut och lymfterapeut med intresse för akutsjukvård, forskning och utveckling? Vi söker nu en kollega för uppdrag inom Cancerrehabilitering som vill vara med och driva vår verksamhet framåt! 

Vi erbjuder

Här blir du en del av ett kompetent och engagerat team där du kommer få möjlighet att utveckla din kompetens. Hos oss får du dessutom chansen att utveckla vården för våra patienter, möjlighet till stort erfarenhetsutbyte med kollegor samt erfarenhet av att arbeta i multiprofessionella team.

Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten
Annonsen avser en tillsvidaretjänst, med tillträde 2022-09-01 eller enligt överenskommelse.

Medicinsk enhet Arbetsterapi och fysioterapi har en viktig del i den vård som bedrivs inom Karolinska Universitetssjukhuset. Hos oss arbetar både arbetsterapeuter, fysioterapeuter, undersköterskor, förrådsansvariga och administratörer, alla under en gemensam verksamhetschef.

Vi söker nu en fysioterapeut med lymfterapeututbildning, eller en fysioterapeut med intresse att vidareutbilda sig till lymfterapeut, och där tjänsten är placerat inom området canceröppenvård. Här kommer du att ingå i en grupp med flera sjukgymnaster/fysioterapeuter samt rehabassistent som arbetar med patienter med alla cancersjukdomar.

Som fysioterapeut och lymfterapeut arbetar du främst med bedömning och behandling. Behandlingen kan till exempel bestå av information/ rådgivning, individanpassad träning, lymfterapi, kompressionsutprovning och smärtbehandling, i syfte att bibehålla eller öka patientens funktion. Våra behandlingslokaler består bland annat av en egen träningslokal för våra patienter under behandling samt varmvattenbassäng, som förnärvarande är under renovering. Tjänsten är tänkt att vara delad med behandling av lymfödem samt genomgång och bedömning inför träning och andra fysioterapeutiska behandlingar.

Handledning av studenter ingår som en naturlig den i din tjänst. I arbetsuppgifterna ingår också att bidra i utvecklandet av till exempel vårdprogram och arbetsflöden utifrån evidens och patientens behov.

Vi söker dig som:

  • vill vara med och utveckla framtidens sjukvård samt bidra till klinisk forskning, utveckling och undervisning.
  • trivs med att arbeta tillsammans med andra människor för att nå gemensamma mål. Du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt samt lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
  • planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. För dig är det viktigt att sätta upp och hålla tidsramar.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med lymfterapeututbildning eller framtida intresse med tillåtelse att verka inom svensk hälso- och sjukvård.

Meriterande: Erfarenhet av att arbeta inom akutsjukvård. Magisterexamen/masterexamen och/eller specialistkompetens. Tidigare erfarenhet och intresse av arbete med patienter inom området.

Välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hälsoprofessioner och kvinnohälsa
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Läs mer på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner. Mer information om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-halsoprofessioner/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Fysioterapeuterna, Johanna Lindholm

Telefon
johanna.lindholm@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Fysioterapeut med lymfterapeututbildning eller intresse för lymfologi till Karolinska Universitetssjukhuset Solna

Karolinska Universitetssjukhuset