halsojobb.se

Fysioterapeut - kom och utveckla primärvårdsrehabiliteringen i Norrtälje

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Fysioterapeut - kom och utveckla primärvårdsrehabiliteringen i Norrtälje

Välkommen till oss! Här får du arbeta i en kreativ, inspirerande och kommunicerande miljö. Nyutbildad? Då erbjuder vi mentorsprogram till dig. För dig som är mer erfaren bedrivs olika utvecklingsarbeten inom enheten där du får möjlighet att bredda din kompetens.
 
Om oss
Rehabenheten består av flera olika professioner med uppdrag att bedriva rehabilitering och utveckling inom öppenvård. Vi har flera spännande utvecklingsprojekt igång på enheten. I den här tjänsten arbetar du med rehabilitering av personer med neurologiska sjukdomar samt vanliga diagnoser som förekommer inom primärvårdsrehabilitering. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralerna och jobbar i team kring patienterna.
Vi erbjuder ett mentorsprogram för våra mer oerfarna fysioterapeuter och för de mer erfarna kollegorna bedrivs olika utvecklingsarbeten inom enheten. Vår arbetsplats har en hög grad av individuell frihet och korta beslutsvägar, en inspirerande arbetsgrupp med hög grad av samarbete och god kommunikation samt arbetstid måndag-fredag med generöst flextidsavtal.
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.
 
Om tjänsten
Som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss kommer du att arbeta med mottagning och i team med andra inom och utanför professionen. Arbetet består av bedömning och behandling av patienter med neurologiska sjukdomar, enskilt och i grupp. Du jobbar förebyggande med fysisk aktivitet för vissa av de neurologiska diagnoserna samt gruppverksamhet där det behovet finns.
Genom ditt engagemang och intresse för verksamheten bidrar du med ett nytänkande för att vidareutveckla öppenvården. Du samarbetar både tillsammans med kollegor i professionen och med andra yrken. Hos oss kommer du också att handleda studenter. 
 
Om dig
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med lägst kandidatexamen, gärna med erfarenhet av arbete med primärvårdsrehabilitering. Vidarutbildning i form av magister-master/specialist är meriterande.
Vi välkomnar dig som:
• tycker att delaktighet är en förutsättning
• värdesätter att ingå i ett tydligt sammanhang
• vill arbeta tillsammans med oss i en kreativ, inspirerande och kommunicerande miljö
Du är en person som trivs med nya utmaningar och inte är rädd för att bredda din kompetens. Vidare ser vi att du har god förmåga att prioritera i ditt arbete och att du har flexibilitet i både arbetssätt och arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, bemötande, initiativ- och samarbetsförmåga.

Dela detta jobb

Fysioterapeut - kom och utveckla primärvårdsrehabiliteringen i Norrtälje

Tiohundra AB