halsojobb.se

Fysioterapeut - kom och utveckla primärvårdsrehabiliteringen i Hallstavik

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Fysioterapeut - kom och utveckla primärvårdsrehabiliteringen i Hallstavik

Välkommen att bli vår nya kollega! Vi har fast anställda läkare och en rehabkoordinator i vårt team. Här får du fördelen med en mindre arbetsplats - god gemenskap och korta beslutsvägar. I din anställning ges du stor frihet att styra över dina arbetsdagar och arbetstider och planerar själv din tidsbok.
 
Om oss
Hallstavik vårdcentral är en av sex vårdcentraler inom Tiohundra. Primärvården i Tiohundra har uppdrag som Akademisk vårdcentral (AVC). Syftet med AVC är att driva forskning, samarbeta över gränser och även bidra till attraktivitet inom primärvården. Här pågår flera spännande projekt.  
På Hallstaviks vårdcentral arbetar 15 personer (undersköterskor, distriktssköterskor, sjuksköterskor, läkare, sjukgymnast, kurator och sekreterare) och vi har cirka 5000 listade patienter. På vårdcentralen finns även barnavårdscentral och barnmorskemottagning.  Vi har fast anställda läkare och en rehabkoordinator i vårt team. Här får du fördelen med en mindre arbetsplats - god gemenskap och korta beslutsvägar.
Är du ny i yrket som fysioterapeut? Vi har ett nära samarbete med rehabenheten på Norrtälje sjukhus och erbjuder dig ett mentorsprogram där du får stöd i din yrkesutveckling från erfarna fysioterapeuter.
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
Om tjänsten
Som fysioterapeut hos oss kommer du att arbeta med egen mottagning. Arbetet består av bedömning och behandling av patienter, enskilt och i grupp. Inom primärvården träffar du alla patientgrupper varav den största delen har bekymmer från rörelse- och stödjeapparaten. 
Du har tillgång till ett stort eget behandlingsrum och vi har även tillgång till en stor gympasal som kan användas som träningslokal. I din anställning ges du stor frihet att styra dina arbetsdagar och arbetstider och planerar själv din tidsbok. 
Genom ditt engagemang och intresse för verksamheten bidrar du med ett nytänkande för att vidareutveckla vår verksamhet i öppenvården. Du samarbetar både tillsammans med kollegor i professionen och med andra yrken.
Önskar du att jobba mindre än 100%? Då ordnar vi det!
Om dig
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med lägst kandidatexamen, gärna med erfarenhet av arbete med  primärvårdsrehabilitering. Vidareutbildning i form av magister/master/specialist är meriterande. Du är en person som trivs med nya utmaningar och inte är rädd för att bredda din kompetens. Vidare ser vi att du har god förmåga att prioritera i ditt arbete och att du har flexibilitet i både arbetssätt och arbetsuppgifter. Du samarbetar väl men kan också arbeta självständigt och fatta egna beslut. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, bemötande, initiativ- och samarbetsförmåga.

Dela detta jobb

Fysioterapeut - kom och utveckla primärvårdsrehabiliteringen i Hallstavik

Tiohundra AB